Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Amsterdam, Holland
    Posts
    3

    Question Browser wont connect to localhost

    I just downloaded and upgraded to the last version (ts2_server_rc1_2018.exe) , previous one worked well, but this one wont connect to the adminpage when i try to login.
    I dont even get a popup loginbox.
    My browser (IE6) displays "Website found. Waiting for reply" and does nothing after that.. so my guess is that the server didnt launched properly..

    If anyone can help me out, thanks ahead

  2. #2
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Deutschland
    Posts
    384
    hi Yog.
    Did you highlight the server port in the login window?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Amsterdam, Holland
    Posts
    3
    It doesnt even make it to the login-window
    Title of my browser says http://localhost:14534 while it tries to connect.. maybe i should try another port? Ill wait with fiddling with the ports till you say its ok, bad experience :P

    Strange thing is that it doesnt even time out

  4. #4
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Deutschland
    Posts
    384

    Unhappy Uhhh

    Oh yes, sorry, no popup loginbox.
    Cookies enabled on your IE6? Any firewall running?
    No idea otherwise...

    ... there's a problem with the desktop shortcut created by the TSS2 installer:
    http://www.teamspeak.org/forums/show...&threadid=1999

    *EDITED: added link to FAQ*
    Last edited by mCn; 03-12-2002 at 16:47.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Amsterdam, Holland
    Posts
    3

    Smile

    lol, dont ask, but it works now although not 100%.. i tried starting the server from the shortcut and it worked.. i always started the server directly from the exe cuz in the older versions the shortcut would never work..
    weird though it wont always work, theres a 50% chance i can login when i start the app from the desktop shortcut and 0% when i start it from the exe..

    now thats ODD

    thanks for the help m8

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. can't connect to servers localhost
    By Cloudv2 in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 2
    Last Post: 19-07-2009, 10:22
  2. Connect to TS server with a web browser .. but ..
    By Nykoes in forum [TeamSpeak 2] Addons & Scripts
    Replies: 6
    Last Post: 28-12-2006, 00:43
  3. i cant connect to web browser servers, what might be wrong
    By hKy'PlYa in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 2
    Last Post: 10-11-2006, 07:24
  4. EIdSocketError.Host not found - server stops to respond
    By Gargamel in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 22
    Last Post: 26-06-2006, 11:04
  5. Can Not Connect Using Quick Connect
    By jmunsters in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 0
    Last Post: 15-03-2006, 12:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •