Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
  1. #31
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    1,709
    Ja eigentlich schon, zumindest wenn CyTS von jemand anderem geschrieben sein würde. Da CyTS aber mein alleiniges geistiges Eigentum ist, bin ich selbst nicht an die GPL gebunden. Und was würde es mir bringen, wenn ich mich selbst verklage ;-) Das hat für uns TAP-Entwickler dann den Vorteil, dass jemand anderes kein unfreies Konkurrenzprodukt, das mit CyTS arbeitet anbieten kann.

  2. #32
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Aber wenn ich die GPL richtig verstehe dürfte jemand einen eigenen Admin für den internen Gebrauch programmieren ohne ihn veröffentlichen zu müssen oder ?

    Wenn er das verkaufen will, bzw. jemand anderem überlassen will, muss er ihm allerdings die Möglichkeit geben den Code einzusehen bzw. muss ihn als Source mitliefern.

    Richtig ?

    MfG

    Cyr

  3. #33
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Germany / Kempen
    Posts
    1,844
    Steven war schon wieder schneller Ich werde alt ...

    oder komme einfach zu spät nach Hause *grr*

  4. #34
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    1,709
    Quote Originally Posted by Cyrelion
    Aber wenn ich die GPL richtig verstehe dürfte jemand einen eigenen Admin für den internen Gebrauch programmieren ohne ihn veröffentlichen zu müssen oder ?
    Ja natürlich ließe sich ja auch schlecht nachprüfen ob da ein GPL-Programm mit im Spiel war. Wenn er das Programm aber verkaufen oder sonstwie verbreiten will muss er dies unter die GNU GPL stellen, sprich wenn er es verkaufen würde dürfte jeder der das Programm von ihm gekauft hat es kostenlos weitergeben, sprich der Verkauf wäre recht sinnlos.

  5. #35
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Knox-vegas
    Posts
    10
    TAP is an excellent program to give TS that extra level of administration we have all been begging for.

    TAP Admin = Service Admin - Full Control

    Super Admin = Is what the Server Admin defaults to. With TAP you can do most of the things that a default SA can with a few limitations. From TAP you can remove most of the functionality that a Super Admin has on the TS2 super admin page. It requires some enabling/disabling TAP modules if you want to make server changes, but it does the job once you have it setup.

    Server Admin = The limited admin we all want that can grant/remoke user registration, create channels, kick/ban.

    Registered User = Just as it says.

    If there is interest, I will post my setup. It allows me to require registration, have a group that can only grant/revoke user registration, create chans, and kick/ban. A group that can grant/revoke SA and the Service Admins.

  6. #36
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Germany / Kempen
    Posts
    1,844
    If someone is interested to test the software he can download a time limited license key for this month in our forum.

    Falls jemand daran interessiert ist die Software zu testen, so könnt Ihr einen zeitlich limitierten Lizenzkey für diesen Monat in unserem Forum herunterladen.

    http://board.germeshausen.de/index.p...st=0#entry2394

  7. #37
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    MD
    Posts
    11
    Ok Guys im trying to install this adminpanel pro first i need to know how to enter this first in tap_users for the username and password dont know how to do that second i keep getting this error i dont know if you have one or not

    The encoded file /var/www/html/TeamSpeak/admin.php requires a license file core/.htlicense.


    And Please Speak In English

    Thanks

    ________

  8. #38
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Missouri
    Posts
    14
    Hello is this available for Purchase? if so please send me a link of where to get it, Also does it come in an English Version? Need rather quick response, Thanks..

  9. #39
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    1,709
    Send you a PM, yes language files for english and german are included.

  10. #40
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Missouri
    Posts
    14
    email sent.

  11. #41
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    England, Hertfordshire
    Posts
    253
    wow it doesn't even match!

    Code:
    <?php
    define("IN_INSTALL", 1);
    include("core/install.php");
    $uribase = "";
    ?>
    in the read me it says to edit

    values for the database access

    Code:
    <?php
    $dbtype = 'mysql';
    $dbhost = 'localhost';
    $dbname = 'blub';
    $dbuser = 'root';
    $dbpass = '';
    $uribase = '';
    ?>
    Doesn't even provide with this information!
    Should'nt I edit the values for the database access in the tap/core/userconfig.php like this:

    Code:
    <?php
    define("IN_INSTALL", 1);
    include("core/install.php");
    $dbtype = 'mysql';
    $dbhost = 'localhost';
    $dbname = 'blub';
    $dbuser = 'root';
    $dbpass = '';
    $uribase = "";
    ?>

  12. #42
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Norway
    Posts
    1

    error

    Also get this error when i try to install the script...

    The encoded file /www/TeamSpeak/index.php requires a license file core/.htlicense.

  13. #43
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Germany / Kempen
    Posts
    1,844
    The software is not for free. To use it you need to purchase a license file. If you want you can request a limited trial license. So you can test the panel and decide afterwards to buy the software or not.

  14. #44
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Argentina
    Posts
    1
    May I request a test licence for 1 server ? For private test.

  15. #45
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Germany / Kempen
    Posts
    1,844
    You may. Just send us a short mail to support(at)germeshausen(dot)de

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New Teamspeak Query script for php: Teamspeak Display
    By MrGuide@NL in forum [TeamSpeak 2] Addons & Scripts
    Replies: 347
    Last Post: 06-08-2010, 18:17
  2. Teamspeak needs to release higher codecs, at least 44k
    By Gnomore in forum [TeamSpeak 2] General Questions
    Replies: 21
    Last Post: 08-08-2005, 22:17
  3. TeamSpeak Adminpanel Pro
    By ice5192man in forum [TeamSpeak 2] Addons & Scripts
    Replies: 1
    Last Post: 27-05-2005, 22:35
  4. Running Teamspeak and Zone Alarm Pro.
    By Neocorteqz in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 2
    Last Post: 28-07-2004, 07:50

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •