Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oregon
    Posts
    3

    Mic not working?

    I have a SB Audigy Gamer and running Windows XP. I use to use TS a lot about a year ago and it worked fine, recently re-downloaded it and now my mic doesn't want to work with it? I play Counter-Strike and my mic works fine in that so I know it works, just not in TS.

    I've tried the usual things, like the +20db gain off/on, "What You Hear" setting, etc... nothing seems to be working and it's frustrating me now.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Switzerland
    Posts
    8,178
    http://teamspeak.buddha.eu.com/indexde.htm

    and don't use two voice tools in parallel, this is known for causing problems

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    NC
    Posts
    3
    I tried that, but all it gives me is wave in at option 4. I don't have the other options.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Switzerland
    Posts
    8,178
    sorry, which option can't you set ? You can't switch between wave or direct sound in TS ?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oregon
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by guldi
    http://teamspeak.buddha.eu.com/indexde.htm

    and don't use two voice tools in parallel, this is known for causing problems
    Any chance of that fix in ENGLISH? I can't read that page haha

  6. #6
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oregon
    Posts
    3
    Translated that link to enlish thanks to google... well some of it lol. I tried the suggestions on it, no luck though.

    What's odd is TS worked just fine previously (last year). I stopped using it, downloaded the current version and now it doesn't work. It's REALLY frustrating as I've been trying to fix this crap for a month now.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Switzerland
    Posts
    8,178
    http://www.ekstremt.net/index.php?showtopic=81

    I still can't follow WHAT you problem is, all you say is that it doesn't work. That is DEFINITLY not helpfull for use !

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help! Mic not working!
    By Kilo 1-1 in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 1
    Last Post: 18-06-2004, 21:44
  2. can't see myself on the server. mic is not working in ts.
    By userfriendly in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-06-2004, 16:11
  3. Mic is not working at all!!
    By kennec01 in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 0
    Last Post: 13-04-2004, 04:00
  4. Mic stops working after some time
    By D-SS in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 0
    Last Post: 22-02-2004, 12:12
  5. mic not working
    By Xxervio in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 0
    Last Post: 30-01-2004, 01:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •