Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Sweden
    Posts
    2

    Sound in slowmotion

    I've used TS for several years and never had any problems with it. Now all of a sudden i can't use it at the same time as im playing Unreal Tournament. Searched a bit on your forums but couldn't find anything about my problem. :/

    When ever i have TS2 and UT running at the same time both in- and outbound sound goes in slowmotion, both in TS and UT. If i close either one i still got the problem in the other. All sound goes in slowmotion, others even hear me talking in slowmotion (which sounds very funny to them, but kinda pointless since they don't understand a word im saying).

    I've tried different sound drivers in TS, all combinations i've got. I've tried to reinstall both TS and UT, but it didn't help. I've also tried reinstall the drivers for my soundcard without any success. I've tried starting one program first, then the other and then switch around, no difference.
    I can have TS running perfectly fine and listen to an mp3 or anything else at the same time, same with UT if im not running TS.

    Anyone got an idea how to solve this?

  2. #2
    BHKai is offline -= Undercover TeamSpeak Fanatic =-
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    LA
    Posts
    4,697
    What is your connection speed?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Got ADSL and in TS it's on unlimited. Never had this problem before, it pops up now after using TS for years so i doubt it has anything to do with my connection speed. :/

  4. #4
    BHKai is offline -= Undercover TeamSpeak Fanatic =-
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    LA
    Posts
    4,697
    It started when you started playing first started playing UT?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TDSound In.Open: no sound driver is availible for use!!!
    By Argon in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 4
    Last Post: 02-03-2006, 05:23
  2. Low mic sound..only in TS
    By udovics in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 4
    Last Post: 31-05-2005, 15:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •