Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    GB
    Posts
    4

    A little problem with the GLLCTS2 webpost

    Hiya,

    I am having a little problem with the gllc TS2 server webpost. I had it all working fine,but then recently i was playing around with my apache webserver. I then copied all my apache webserver files (from before i changed anything) back into the correct directory and now when i look at ym webpost it says "Data unavailable.TCPQueryPort may not be open." It only shows this when i click the details but it shows the users online and all the other information. So i have not changed any settings but i still get this error. Any reasons or help please?

    Regards
    Saj

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    GB
    Posts
    4
    Just for future reference for anyone. Restarting your computer does not do the job (i have got the Team Speak server set as a service). Restarting it did not work but shuting the computer down then starting it back up again worked.

    Saj

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WebPost Post Problem
    By Mexx-me in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 1
    Last Post: 29-12-2003, 13:38
  2. AUDIGY 2 & TS weird very (!) annoying problem!!!
    By doc.pepper in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 4
    Last Post: 30-04-2003, 18:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •