Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Page 5 of 96 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast
Results 61 to 75 of 1435
  1. #61
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1,891
    New beta version, the new features needs some tests:

    Version 2.0 Beta 1 (22.02.2010)
    + New feature: Chat command !msgchannelgroup <channelgroup id> <message> - Sends a message to all online clients with this channel group.
    + New feature: Chat command !msgservergroup <servergroup id> <message> - Sends a message to all online clients with this server group.
    + New feature: Chat command !removechannelgroups <client database id> - Change all channel groups of a client to the default channel group.
    Download in first post.

  2. #62
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    428
    Excellent, i'll give it a shot immediately.

  3. #63
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    428
    Hi,
    How can I run under linux?
    SSH: java -jar JTS3ServerMod.jar ?
    I got "Xlib: Extension "Generic Event Extension" missing on display ":1.0".
    I use vncserver (remote root box)

  4. #64
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1,891
    Quote Originally Posted by Slater View Post
    Hi,
    How can I run under linux?
    SSH: java -jar JTS3ServerMod.jar ?
    I got "Xlib: Extension "Generic Event Extension" missing on display ":1.0".
    I use vncserver (remote root box)
    Should work, works here great on linux without X Server.

  5. #65
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    428
    Some progress

    clan: Warning: Unable to change name to "TS3 Server BOT"!
    clan: ServerQuery Error 513 setDisplayName(): nickname is already in use
    clan: Try using "TS Server BOT"...
    clan: Error while getting channel list: ServerQuery Error 3331 getList(): flood ban

  6. #66
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1,891
    Quote Originally Posted by Slater View Post
    clan: Warning: Unable to change name to "TS3 Server BOT"!
    clan: ServerQuery Error 513 setDisplayName(): nickname is already in use
    clan: Try using "TS Server BOT"...
    Sounds that one bot is already online with that name.


    Quote Originally Posted by Slater View Post
    clan: Error while getting channel list: ServerQuery Error 3331 getList(): flood ban
    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    Important:
    You should add the IP address of this program to the Teamspeak 3 server query_ip_whitelist.txt,
    or the anti spam feature of the Teamspeak 3 server will ban this program very often for some minutes.

  7. #67
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    428
    It runs on localhost, next to teamspeak 3 server. Anyway how do I stop this process?

  8. #68
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1,891
    Quote Originally Posted by Slater View Post
    It runs on localhost, next to teamspeak 3 server. Anyway how do I stop this process?
    Write in Server Chat (on your TS3 server): !botquit
    This quits all bot instances.

  9. #69
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    428
    Unfortunately it doesn't work for me.

    Instance Manager started...
    clan: Instance starts now
    clan: Successful connected to klanok.hu:10011!
    clan: Successful selected virtual server 1!

    And its halted, nothing seems to happen. Bot doesn't connect, but Java process runs.

    After Ctrl+C if I rerun the script it says Bot already connected by that name but it stops again when it tries to switch to the second name.

    If I start VNCserver and start the .jar (right click, Open with Sun Java 6 Runtime) it says: "InstanceManager config file doesnt exists or its not readable...") The folder has chmod 777

  10. #70
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1,891
    Quote Originally Posted by Slater View Post
    Unfortunately it doesn't work for me.

    Instance Manager started...
    clan: Instance starts now
    clan: Successful connected to klanok.hu:10011!
    clan: Successful selected virtual server 1!

    And its halted, nothing seems to happen. Bot doesn't connect, but Java process runs.

    After Ctrl+C if I rerun the script it says Bot already connected by that name but it stops again when it tries to switch to the second name.
    Are there error messages in the logfile? Are you sure that the bot is not connected to server? Just write !botinfo in server chat, if you get an answer from the bot, then anything is ok.

    You can contact me by a messenger, look on my Clan profile.



    Quote Originally Posted by Slater View Post
    If I start VNCserver and start the .jar (right click, Open with Sun Java 6 Runtime) it says: "InstanceManager config file doesnt exists or its not readable...") The folder has chmod 777
    Maybe it does not change the current path to the Bot directory.

  11. #71
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    428
    Finally it works, thanks. "!msgservergroup 6 This is a message" says "You are not my master"

  12. #72
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1,891
    Quote Originally Posted by Slater View Post
    "You are not my master"
    But you know that there is a readme.txt?!?


    Quote Originally Posted by readme.txt
    To be a bot admin, you must enter your public unique ID of your client in the bot config file.
    Quote Originally Posted by JTS3ServerMod_server1.cfg
    # A comma seperated list of unique user ids, which should be able to use bot admin commands.
    bot_admin_list =

  13. #73
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    428
    Ok, sorry, I entered Database ID. Thanks. Anyway I found out that !lastseen slows down the server big time and some of my user dropped connection. There was 5-7 sec. delay. During this period of time nobody can send messages or make actions on the server. We have 1800 user ID's and 350 channels.

  14. #74
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1,891
    Quote Originally Posted by Slater View Post
    Ok, sorry, I entered Database ID.
    You should enter your unique ID, not database ID. After changing this in config file, just do !botreload.


    Quote Originally Posted by Slater View Post
    Anyway I found out that !lastseen slows down the server big time and some of my user dropped connection. There was 5-7 sec. delay. During this period of time nobody can send messages or make actions on the server. We have 1800 user ID's and 350 channels.
    Sorry, the only way to get the last online time is to request the full client list which is not good on servers with a large user base.

    I already wrote a suggestion that I wish a clientdbinfo command for telnet, which only returns the informations from a single client db id. If we get this, I will rewrite this command to be much faster.

    So you should disable this feature for public use (possible in config file, but is default setting already) and do not use this command on big servers. In the next version I limit this function that not more than 1000 clients will be requested, just to make sure that the Teamspeak server can handle this.

  15. #75
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Berlin
    Posts
    25
    hey !

    in ssh i use :
    java -jar JTS3ServerMod.jar

    answer is :

    -bash: java: command not found

    wat can i do ?

    i use a :
    openSUSE 11.1

    EDIT :
    java was not installed ^^
    Last edited by luziver; 23-02-2010 at 16:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [No Bug] Idle Time even thou people are not idle.
    By brewek in forum Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 10-11-2011, 15:27
  2. [Resolved] JTS3ServerMod server query permission help
    By n406c in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: 01-04-2011, 22:08
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-01-2011, 02:58
  4. [Solved] Need help with JTS3ServerMod ts3_server_password
    By enyceckk in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 11:42

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •