Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2

    Question Subwoofer of 5.1 Headset deactivates when connecting to an Server

    Hy guys,
    I have an Soundproblem using my 5.1 Headset. While i´m connected to an Server, TeamSpeak deactivates the Subwoofer Channel of the Soundcard. When i quit TeamSpeak3 again, everything is fine again. It doesent matter if i´m in a Game, listening Music or just idle on the Desktop. When TS3 is conneted to an Server i got no Subwoofer/Vibration Bass Function on my 5.1 Headset.
    I tried already all different Sound-Modes from TeamSpeak (In- and Output) but everytime the same. Even tried the 3D Position option, nothing changed.
    Has any1 an idea ?


    Here some important infos about my System:


    OS: Windows Vista Ultimate 64Bit
    - All Updates and Manufacturer Driver´s installed

    Soundcard: Club 3D Theatron Dolby Digital 7.1
    - Actual Driver from Club 3D (6.12.8.1733)

    Headset: Roccat Kave 5.1 Solid

    TeamSpeak3: === Client Release 3.0.0-beta22 - 09 Jun 2010
    - Problem existed even with earlyer Versions


    If you need anymore Information tell me
    MFG
    Godzilla

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9,000
    I don't have that headset, to reproduce this, but have your tryed anotehr palyback mode under Settings > Options > Playback.
    Such behavior appears with a Logitech G35 and direct sound as palyback device and will be wfixed with Windows Multimedia.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Godzilla89 View Post
    I tried already all different Sound-Modes from TeamSpeak (In- and Output) but everytime the same. Even tried the 3D Position option, nothing changed.
    MFG
    Godzilla

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't enter admistration or my server.
    By TheSavior in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 12
    Last Post: 10-06-2006, 22:48
  2. I can find my IP
    By Barmace in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 16
    Last Post: 21-05-2005, 12:01
  3. Sicherheit
    By Cuidas in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 12
    Last Post: 10-09-2004, 18:12
  4. Time out
    By modude in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 3
    Last Post: 31-12-2003, 19:22
  5. Scheisse habe QDSL alles geht nur keine REG
    By Creeper in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 6
    Last Post: 29-08-2002, 09:06

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •