Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Join Date
    May 2003
    Location
    Douglasville, GA
    Posts
    3

    TS is so hard to work with

    The manual isn't even a manual, it doesn't show you how to host or to join or to set up ANYTHING. The server program doesn't come with a manual and expects that you know how to host. It doesn't give you the address to your own server. I got the program because it was said to kick Roger Wilco's ass; but it doesn't. On RW all you have to do is click the 'Create' button and voila, there's your server with password and all. The same with joining. But noooo on TS you have to be all techinical and the web servers don't even work. The program itself is nearly falling apart. A new user is oblivios on how to use it and has to spend 5 hours searching the "support" forums to find NOTHING. I'm sorry but the way TS is setup is totally idiodic in every perspective.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    denmark
    Posts
    11

    HI

    I will say TS its a great program and its easy to setup "client and Server "

    And TS work in any game, any program and its work on any computer where are higher in 450 mhz.

    RW its sucks, and where are many games there RW not work in.

    I will put it that way, if you dont have a clue on how to setuo a client program, " TS " so can i only say, read the readme file, its a step by step manual and if you follow this readme file, nothing can go wrong..

    and if you want to rum TS server part you have to do 2 things and thats it..!!

    Maybe you have to set your router up, but it not TS its your router.
    and you have to learn how you set your router up..

    If you run a homenetwork whit 2 or 3 computers, so i will say you should set every computer to a ip..

    com1. ip 192.168.1.2
    com2. ip 192.168.1.3
    com3. ip 192.168.1.4

    and your router ip is : 192.168.1.1 = standartgateway

    then you go into your router setup port nr 8767 to computers ip on the Ts server. computer..
    if 192.168.1.3 its a TS server computer, set router forwarding to
    8767 to 192.168.1.3

    and that its...
    so set TS up and its easy..
    i know there are the manual on this forum and i have see it..

    first time i get the TS "client and server " its take 10 minut and wolla there i have a server and the client ..

  3. #3
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    denmark
    Posts
    11

    hi again

    Here are a link to server manual..
    http://www.teamspeak.org/forums/show...&threadid=4369

    and the client manual its here..
    hobe its help you out. :-)

    http://www.teamspeak.org/forums/show...&threadid=4370

    http://www.teamspeak.org/forums/show...&threadid=1937

    try them and i hobe its help...

  4. #4
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Germany
    Posts
    2,594
    Double-post in wrong forum deleted

    I just want to add that TS is still in development and that there will be a focus on usability, especially for noobs and for those who don't want to try...
    but it's nonsense to focus on usability with wizards and everything before you don't have a program without bugs... so feel free to use RW until you're satisfied with TS...

    cu
    SatanClaus

  5. #5
    Join Date
    May 2003
    Location
    Douglasville, GA
    Posts
    3
    I've figured it out now for the most part. BTW, your IRC server provides no support.. everyone is afk

  6. #6
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,961
    you are welcome to help us at irc and do support.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Germany
    Posts
    2,594
    or perhaps you could pay us

  8. #8
    Join Date
    May 2003
    Location
    Boston MA
    Posts
    9
    Thats just a noob who is clueless, and expects free support for free software without having any knowledge.

    I just converted from Roger Wilco to TS and I have never been happier. Great program guys, it is SO much more stable and reliable then Wilco. It is not rocket science to setup, its actually very easy.

    On wilco I would have certain users not be able to hear other certain users why some others could hear everybody. Was weird how you had to reconnect sometimes to fix that bug.

    Teamspeak fixed all of that, runs great, much more stable and so far I have not found a game it does not work with.

    Planetside - Check
    RavenShield - Check
    C&C Generals - Check
    SWG Beta - Check

    Keep up the good work !

  9. #9
    Join Date
    May 2003
    Location
    USA
    Posts
    3
    I agree with Vaderdarklord. I am Currenty part of a Online Clan for C&C Renegade we were origianlly using RW and we could never understand each other. I switched the server to TS and We won't even mention the word RW. It has been banned from our Vocabulary. ;-P

    As for working for Games I have found it works for

    Planetside
    C&C Renegade
    C&C Generals
    MS AOM
    Ghost Recon
    Never winter Nights
    Civ 3
    GTA 3
    and many more.
    I have also found it works great with Game Commander 2.

  10. #10
    Join Date
    May 2003
    Location
    Douglasville, GA
    Posts
    3
    Guys, is PlanetSide worth the 50 dollars plus the monthy follow up of 12.99? It looks like an awsome game, but it's really expensive to play.. also.. how many people fit in one.. game.. I guess you would call it.
    And on the TS situation, it would be cool if in the Help files you put in how to put the public servers in your little address book thing.. that's all I had to do.

  11. #11
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    somwhere
    Posts
    84
    Wilco is uber ancient so i can see why you would be happy with ts3 lol. As far as the server set up it wasnt that bad, for the first few days it was confusing but after that it was no problem and now well i know alot about ts3 servers and it is second nature. How ever if you do not read and find this knowlage for your self then i can see why it would be hard. did you know that 90% of the people that install an antivirus prog never even config it and then later wonder why it gives them problems and they always say things like "this prog sucks" when in fact its due to improper useage

    All i can say is READ and be filled with knowlage

  12. #12
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Secret Base in Arctic Region
    Posts
    1,534
    When reading your posts - you like necro-posting, do you?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Have to have TS on top for it to work?
    By Bargy in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 2
    Last Post: 19-04-2011, 01:20
  2. how do you make a server work?
    By NAATH in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 5
    Last Post: 20-10-2006, 18:48
  3. My mic start work but fail after a time!
    By RodolfoJV in forum [TeamSpeak Classic] General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 18-01-2006, 21:48
  4. Links won't work in Opera
    By Siberian in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2006, 01:36
  5. Why my mic did not work
    By Noub in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2005, 15:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •