Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Wisconsin
    Posts
    54

    server stops after a few minutes

    Greetings,

    I have TS3 B29 running on Kubuntu 10.1. I am using Mancerts startup scripts to manage my server. THe problem I face is that everything starts just fine but after about 3-4 minutes the server disappears. Here is the last log file. Can somebody tell me what might be going wrong?

    Code:
    2010-10-22 15:50:22.755318|INFO    |ServerLibPriv |   | Server Version: 3.0.0-beta29 [Build: 12473], Linux
    2010-10-22 15:50:22.755630|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2010-10-22 15:50:22.755683|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.6.21
    2010-10-22 15:50:22.755959|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
    2010-10-22 15:50:22.819259|INFO    |SQL           |   | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days
    2010-10-22 15:50:22.927739|DEVELOP |              |   | TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -2 (Name or service not known) 2
    2010-10-22 15:50:22.927849|DEVELOP |              |   | TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -2 (Name or service not known) 2
    2010-10-22 15:50:22.928140|WARNING |Accounting    |   | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
    2010-10-22 15:50:23.038497|INFO    |FileManager   |   | listening on 0.0.0.0:30033
    2010-10-22 15:50:23.276107|DEVELOP |              |   | TS3ANetwork::Connect failed error: 101
    2010-10-22 15:50:23.276185|ERROR   |              |   | Could not open default UDP connection for weblist
    2010-10-22 15:50:23.403432|INFO    |VirtualServer |  1| listening on 0.0.0.0:9987
    2010-10-22 15:50:23.404749|INFO    |CIDRManager   |   | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1,
    2010-10-22 15:50:23.405168|INFO    |Query         |   | listening on 0.0.0.0:10011
    2010-10-22 15:55:23.322943|CRITICAL|NET           |   | AddToSet epoll_ctl fail with 1
    Last edited by florian_fr40; 22-11-2011 at 11:32.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,362
    Hello

    There seems to be a problem with your dns server.

    Can you ping (/resolve) weblist.teamspeak.com?
    (try "ping weblist.teamspeak.com" in a shell on that machine)

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2

    Exclamation TS3ANetwork::Connect failed error: 101 ??

    Hi, i have running my teamspeak3 sever on my Linux laptop, it runned 2 days than i got this Error.
    Even after a reboot of the server, nobody can connect.

    2012-04-15 14:04:23.047765|ERROR | | | TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -5 (Zu diesem Hostnamen gehört keine Adresse) 110
    2012-04-15 14:04:23.048066|ERROR | | | TS3ANetwork::Connect failed error: 101

    Now nobody can connect to my home ts3 server, what shell i do now?

    Thread has been merged
    Last edited by dante696; 16-04-2012 at 13:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I'm a newb and yes, I'm confused.
    By Trekkan in forum Permission System
    Replies: 10
    Last Post: 23-06-2010, 18:19
  2. [solved] i need some help with my ts server
    By rebelwarrior in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 3
    Last Post: 14-11-2008, 01:34
  3. Administration page
    By bigteam0385 in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 5
    Last Post: 16-01-2006, 23:00
  4. Server
    By lars-andre-petersen in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 70
    Last Post: 26-09-2005, 12:54
  5. Scheisse habe QDSL alles geht nur keine REG
    By Creeper in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 6
    Last Post: 29-08-2002, 10:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •