Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Germany
    Posts
    2,829

    TeamSpeak 3 Client 3.0.0-rc2-pre1 released

    Greetings,

    we just released a new client called 3.0.0-rc2-pre1 - you will automatically update to it if you have your updater set to update from the beta channel (if you don't but wish to, see below).

    Here are the changes:

    Code:
    === Client Release 3.0.0-rc2-pre1 13 May 2011
    + Added banner resize mode to virtualserver settings.
    - Support for international domain names readded.
    - Removed validation of input text from connection connect and bookmark.
      address field comletely, so that every address can be used.
    - Fixed possible crash in AppScanner plugin with Umlauts.
    - Added a missing separator within an invitation.
    - Moved rest of the sounds into soundpack for more customized handling.
    There are still a few bugs we are working on that were reported after the big rc1 release earlier this week, when they are ironed out -rc2 will be released as stable release.

    How to get it
    - Go to where you installed teamspeak. There should be (among other things) a executable called "update"
    - In this folder create or edit the file called "update.ini", after you are done with it the contents should be:
    Code:
    [Channel]
    beta=true
    - Save the file, start TeamSpeak and go to Help->Check for Update, it should report a new version available.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,961
    for the banner features you need to install latest rc1 server build 14377

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,349
    Normal Banner works fine.
    But, it has problems with animated gif, adjusts only the first layer

  4. #4
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    the update has killed our ts3. we can't hear each other. we get


    13/05/2011 20:12:33 Decode Warning Could not decode CELT sound data, dropping.
    [many times]
    Last edited by Peter; 14-05-2011 at 12:19. Reason: less spam

  5. #5
    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Without launching any game everything seem ok but as soon as lunch for example GW ,TS hangs and crash Guild Wars , and i have to close process . In few other games ts won't let me use hot key unless i minimize the game . So errors are different from pre 1 errors but mostly in the same places .

    <Windows XP and 7

    Going back to beta 36 again

  6. #6
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Hungary
    Posts
    28
    Everything seems fine for me, except for the application scanner, that still doesn't work.

  7. #7
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    "Push-To-Talk" Button does not work.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,349
    Quote Originally Posted by Krombacher View Post
    "Push-To-Talk" Button does not work.
    Check in: Self > Hotkey profile > ... if "Default" is activate?

  9. #9
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,961
    did you turned off the in game overlay ?

    Quote Originally Posted by Qholicious View Post
    Without launching any game everything seem ok but as soon as lunch for example GW ,TS hangs and crash Guild Wars , and i have to close process . In few other games ts won't let me use hot key unless i minimize the game . So errors are different from pre 1 errors but mostly in the same places .

    <Windows XP and 7

    Going back to beta 36 again

  10. #10
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Germany
    Posts
    83
    Works great for me, the Banner resize is nice

  11. #11
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Germany
    Posts
    2,829
    Quote Originally Posted by nameless121 View Post
    the update has killed our ts3. we can't hear each other. we get


    13/05/2011 20:12:33 Decode Warning Could not decode CELT sound data, dropping.
    [many times]
    Every client needs to be -rc1 or higher...Probably you have some old clients on your server, they need to upgrade.

  12. #12
    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by R. Ludwig View Post
    did you turned off the in game overlay ?
    If you mean did i turn off overlay and error still occurs , yeas i did that and most error except hot key one are gone but it no solution for me as i have to be able to use overlay in every game , thats why i used every single beta version up to beta 36 and have no problems with them until first rc1 pre xx and later .

    Thats why i and every other person in my guild have to stay with beta 36 and overlay 2.0.18 .

  13. #13
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    all users on our server have the latest version. when users who have updated join all we hear are strange robot like sound when ppl speak.

  14. #14
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1,388
    Text will not shown correctly if i click the green marked Button at Channel-Edit.

    ScreenShot (clicked!)

    So, what's wrong with Center & Size?


    ------------------


    Quote Originally Posted by nameless121 View Post
    when users who have updated join all we hear are strange robot like sound when ppl speak.
    Update the Server too!

  15. #15
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4
    Slowmotion

    i have problems after the new patch, i speak like a darth vader, i use windows xp in a macbook have any drivrer or anything like that for cirrus logic
    even after updating, the problem continues.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Teamspeak 2 Status Display Script Released!
    By justinkwaugh in forum [TeamSpeak 2] Addons & Scripts
    Replies: 6
    Last Post: 09-02-2006, 09:14
  2. AWBS Teamspeak Module Released
    By AWBS-Staff in forum [TeamSpeak 2] Addons & Scripts
    Replies: 6
    Last Post: 27-12-2005, 08:19
  3. When will Teamspeak be released as Open source
    By thrane in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 6
    Last Post: 14-01-2005, 10:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •