Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4

    How can i get Server Query Admin

    ok today i had some problems, somebody erased every group expect serveradmin,guest and something more, i came to server and i see i'm server admin, now i go to serverquery and trying to add myself again admin server query and i cant, whatever i was doing at serverquery i couldnt, now i tryed add myself on sqlite with sqliteman and i added but when i restarted server nothing did happen and again i dont have access to serverquery ?, only way was to restore to older database. somebody know in what was problem if that happens again ?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    US
    Posts
    267
    I think the new clients (RC-1...) will not allow you to add yourself as admin server query. You can still use the serveradmin account to log in as admin server query, then add your client from serveradmin. But it is not recommended. Many things can go wrong if you incorrectly use the server admin query account.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9,395
    We do not recommend to add yourself into this group!


    You want to be Query Admin on your server?

    1. Click me and read how to access the server per Server query

    2. Create a privilige key or add yourself into the group
    Type help servergroupaddclient , to read how to add yourself into group 2 (Server Query Admin)

    Type help servergroupdelclient , to read how you can remove yourself again.
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

  4. #4
    Join Date
    May 2011
    Posts
    78
    Hello!Take a look should help.

    http://www.youtube.com/watch?v=ICuTOjpcZRc

  5. #5
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by StarGalaxy[Superman] View Post
    Hello!Take a look should help.
    If it where in English then it would help like that,... its pretty much usesless
    Last edited by John Geselle; 14-08-2011 at 16:40.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2

    Exclamation How to make the program TS3 Admin Kit

    Hello help to make yourself admin = serverquery on your server?

    This post has been moved
    This is no plugin request /problem or release
    Last edited by dante696; 23-01-2012 at 09:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 24-07-2011, 22:59
  2. Admin Server Query
    By Gerr139 in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 13-06-2011, 10:51
  3. Server Admin can't move Admin Server Query user?
    By dmaxel in forum Client Support
    Replies: 3
    Last Post: 04-02-2011, 09:26
  4. [Resolved] help pls . admin server query
    By gazgrace in forum Server Support
    Replies: 7
    Last Post: 01-02-2011, 18:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •