Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 148
  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    City
    Posts
    1

    Solved Fails to connect, Blacklist check timeout.

    Hi!

    having a problem when trying to connect to any server. If i pass a server name, the conversion to an IP works fine, but then after a short while i get "cantīt connect to server"

    looking up the client protocol i see that for every attempt to connect there is an entry that says "Blacklist check timeout"

    i have found like two other persons who are having that same issue in some forums, but there was no solution posted until recent.

    any thoughts? nobody else has this problem? what is it with the blacklist anyway, does anybody have more info on that?

    greez and HF
    Frozen

    TS3.9
    vista 32
    internet connection with modem/router which does not allow to change any portforwarding options - never had a problem with TS2 :-)
    no FW or AV active
    Last edited by -Fr0zn-; 02-01-2010 at 14:24.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Germany
    Posts
    1
    I have the same Problem with TS3b9 and Win7

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ca, USA
    Posts
    1

    Blacklist check timeout issue

    Same problem... Was working fine for two days then disconnected during gamplay and even after re-install can not connect. IP & pass correct.

    Tried running as Admin with same results

    Windows 7 64bit

    2010-01-06 20:40:38.017208 Info Logging started, clientlib version: 3.0.0-beta9 [Build: 9592]
    2010-01-06 20:40:38.240221 ClientUI Info TeamSpeak 3 client version: 3.0.0-beta9 [Build: 9592]
    2010-01-06 20:40:38.240221 ClientUI Info Qt version: 4.5.3
    2010-01-06 20:40:38.240221 ClientUI Info Using configuration location: C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/config/ts3clientui_qt.conf
    2010-01-06 20:40:38.725249 ClientUI Info Last update check was:
    2010-01-06 20:40:38.725249 Info Checking for updates...
    2010-01-06 20:40:43.735535 Info Update check timeout
    2010-01-06 20:40:57.880344 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    2010-01-06 20:42:06.257255 Info Blacklist check timeout
    2010-01-06 20:42:06.892292 UIHelpers Warning Failed to create icon cache path
    2010-01-06 20:44:12.218460 Info Blacklist check timeout
    2010-01-06 20:44:12.899499 UIHelpers Warning Failed to create icon cache path

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    2

    Talk power

    How do I set my talk power or any power for that matter to 100 on my rented TS3 server???? Teamspeak rules but jesus............It's complicated as hell..lol

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    2
    Ok..this just shows how much of a TS noob I am. I'm used to vent. What I want is 100% admin status on my server. I used the search - and they all lead to using a password. I don't have a password, I used a token to gain admin rights on my server. Any help would be appreciated.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    UK
    Posts
    3

    Exclamation

    I have this same problem but i have never been able to connect to a server.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    14
    Same problem with a Member of my clan. He was the last days online in TS3. And tonight he can not connect withe same failure. Server disconnectet him and he come back with a new Nickname.

    I have Server restartet. He has Scan for Malware and reinstalled TS3, Ports forwarded and tested with a second ISP ( He has two ISPs @home). Same Problem.

    He use Windows 7 64 Bit and Beta 9 Client. My Server is Beta 12.

    2010-01-11 17:36:57.046737 ClientUI Info Autoreconnecting...
    2010-01-11 17:37:01.008047 Info Blacklist check timeout
    2010-01-11 17:37:01.945562 ClientUI Info Autoreconnecting...
    2010-01-11 17:37:02.100564 Info Blacklist check timeout
    2010-01-11 17:37:03.053079 ClientUI Info Autoreconnecting...
    2010-01-11 17:37:05.048109 ClientUI Info Autoreconnecting...
    2010-01-11 17:37:06.999642 Info Blacklist check timeout
    2010-01-11 17:37:07.034642 ClientUI Info getServerHostPort result: XXXXXXXXX 9987
    2010-01-11 17:37:08.107159 Info Blacklist check timeout
    2010-01-11 17:37:10.104689 Info Blacklist check timeout
    2010-01-11 17:37:58.760685 ClientUI Info Autoreconnecting...
    2010-01-11 17:37:59.118191 ClientUI Info getServerHostPort result: XXXXXXXXX 9987
    2010-01-11 17:37:59.253193 SCHandler Warning Got command data while disconnected, dropping
    2010-01-11 17:37:59.259443 PermManager Info Don't have a unique server id or version, aborting load permissions
    2010-01-11 17:37:59.268193 Cl

  8. #8
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    California, USA
    Posts
    1

    Can't connect to any servers

    I have tried connecting to multiple servers multiple times and it never works. I looked in the client log and here's the errors I always get.

    2010-02-04 18:26:23.531250 Warning Blacklist check error
    2010-02-04 18:26:23.531250 Warning Failed to write to blacklist server

    Anyone know how to fix?

  9. #9
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Italy
    Posts
    12

    Exclamation Disconnected while using TS3 (Crash TS + Crash ADSL Line)

    First of all I try to explain the problem.
    I've installed TS3 on my pc some days ago and every time I go in a room with more than one (or few) people my TS crashes. But not only TS, entire ADSL line too! It seems to be connected but I can't have access to any site, so I must restart my router.
    The crash takes place after 10 sec - until 5 minutes (I think) randomly after I enter in one room with 10+ people (as I usually do).
    And, as I said before, I tried to talk with one/two people in a room for 20 minutes and nothing happens.

    Here the datas, and pls try to help me T_T:

    TeamSpeak version including build number: 3.0.0-beta13 [Build: 10118] 32 bit
    Operating System including Service Packs: Microsoft Windows XP Home Edition (I though 64 bit, but 64bit TS3 version didn't work, so it should be 32.. maybe) + 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600
    Soundcard & Driver version: Realtek High Definition Audio + Microsoft LifeChat LX-3000 Drivers
    DirectX version: DirectX 9.0c
    Error message: there's no errors, simply I loose the connection.
    How often does the error appear: Explained before.
    What did you try to fix the problem?: I tried to reinstall the client, and I don't think that is an ADSL problem, because only with TS3 my adsl line crashes too.

    Thanks in advance.

  10. #10
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Niedersachsen
    Posts
    1

    Unhappy cant connect to any server

    hey

    need help. ive downloaded and installed TS3 and can start the client. but if i want to connect to any server there is the following reply

    2010-02-09 12:34:19.320790 Info Logging started, clientlib version: 3.0.0-beta15 [Build: 10190]
    2010-02-09 12:34:19.929190 ClientUI Info TeamSpeak 3 client version: 3.0.0-beta15 [Build: 10190]
    2010-02-09 12:34:19.929190 ClientUI Info Qt version: 4.5.3
    2010-02-09 12:34:19.929190 ClientUI Info Using configuration location: C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/config/ts3clientui_qt.conf
    2010-02-09 12:34:20.256790 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    2010-02-09 12:34:20.555790 ClientUI Info Last update check was:
    2010-02-09 12:34:20.555790 Info Checking for updates...
    2010-02-09 12:34:25.533790 Info Blacklist check timeout
    2010-02-09 12:34:25.703790 Info Update check timeout
    2010-02-09 12:34:44.907790 Info Blacklist check timeout
    2010-02-09 12:34:45.577790 UIHelpers Warning Failed to create icon cache path


    do you have any solution for this problem

    tanks Benetas

  11. #11
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Italy
    Posts
    12
    The problem remain also with version 3.0.0-beta15 [Build:10190] now updated.

    <21:45:34> Connection to server lost
    <21:45:35> Trying to connect to server on xxx.xx.xxx.xxx:xxxxx
    <21:45:40> Failed to connect to server
    <21:45:41> Trying to connect to server on xxx.xx.xxx.xxx:xxxxx
    <21:45:47> Failed to connect to server
    <21:45:48> Trying to connect to server on xxx.xx.xxx.xxx:xxxxx
    <21:45:54> Failed to connect to server

    Could anybody help me?
    Last edited by Kleryan; 09-02-2010 at 21:05.

  12. #12
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hamburg, Germany
    Posts
    7
    I can report same problem here

    Windows 7 64-bit (up-to-date)
    Wireless-N ADSL2+ Gateway WAG160N
    Firmware-Version:V1.00.15

    Router Logfile shows DoS Attack entry on the TS Server IP&port.
    After 10-20 reports Router causes therefore disconnect.

  13. #13
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Italy
    Posts
    12
    Does anybody can help us please?

  14. #14
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Potsdam, Germany
    Posts
    2

    Arrow Can't connect to any server

    Hello all,

    I am not able to make any connections out. Somehow strange seems that my software firewall does not ask me to allow or deny a TS3 connection when the program starts an attempt to connect. After a few seconds I just get the error message "Failed to connect to server". The log looks like this:

    <09:59:08> Trying to resolve hostname voice.teamspeak.com
    <09:59:08> Trying to connect to server on voice.teamspeak.com:9987
    <09:59:14> Failed to connect to server

    This happens with every TS servr IP I tried so far. Switched software and hardware firewalls on and off... no change.

    Must I forward any ports on my router? If yes, which ones? Could not find any info on that.

    I'd be glad to get some hints from you.

    Cheers
    Dennis

    UPDATE: As I see, TS3 does not seem to cause any network traffic. My software firewall shows no activity when trying to connect at all...!
    I downloaded TS2_RC2 and it works flawlessly. So something about my configuration with TS3 and Win7 could be fishy ... any ideas?

    TS2_RC2 also correctly installs web browser support for directly clicking on a TS address link, which the TS3 did not at all.
    Last edited by 2flame; 16-02-2010 at 09:43.

  15. #15
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Australia
    Posts
    2
    Im having exactly the saME problem as is another of my squad mates. Getting very annoyed need some help for a noob

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Blacklist check Timeout
    By leonidaz in forum Client Support
    Replies: 0
    Last Post: 23-04-2011, 19:09
  2. Replies: 5
    Last Post: 18-01-2011, 23:34
  3. Blacklist check Timeout
    By tmYx3 in forum Client Support
    Replies: 4
    Last Post: 17-09-2010, 08:27

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •