Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Germany
    Posts
    24

    Solved TS3 GFX Banner not working

    Hi,

    I am running ts3-3.0.5 client on windows and ts3-3.0.1 server on linux.

    I set up my virtual server with:
    Banner GFX URF: http://gwaihir.mXXX.XXX/banner.jpg
    URL: http://gwaihir.mXXX.XXX
    Gfx Interval: 60
    no banner is shown up.


    I got ~20ppl on the server, only 1 of them is able to see the banner. - And I see only him in the webserver log.
    gwaihir.mXXX.XXX 178.XX.XX.XX - [29/Feb/2012:22:43:20 +0100] "GET /banner.jpg?suid=f3MLgXbmPoCF/CLTXlFKaFR8X6c= HTTP/1.1" 200 66858 "-" "Mozilla/5.0"
    Did I missed something?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8,604
    This is nothing we can retest without your banner. Please give us the url.
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Germany
    Posts
    24
    Here they are.
    Banner GFX URF: http://gwaihir.XXX.XXX/banner.jpg
    Gfx Interval: 60
    TS IP: 78.XX.XX.XX
    --- Merged ---

    I have converted the picture to png - Now it's showing up in the teamspeak client.

    http://gwaihir.XXX.XXX/banner.png

    As I have seen, 4 people bound the picture into their servers. - Were you able to reproduce my problem? Nobody gave feedback
    Last edited by CRAZyBUg; 03-03-2012 at 16:34.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8,604
    Edit: I did not see your reply

    Please let the old banner online. We can reproduce it, but this needs to wait.

    -------------------

    I remember, a long time ago someone reported the same problem.

    Could it be that your webserver does force the client (browser etc) to identify?
    Our client does not use this feature.
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

  5. #5
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Germany
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Please let the old banner online. We can reproduce it, but this needs to wait.
    As I write at the bottom, I dont think the webserver has something to do with that.

    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Could it be that your webserver does force the client (browser etc) to identify?
    Our client does not use this feature.
    No, as you can see
    XXX.XXX.XXX.XXX gwaihir.XXX.XXX - [01/Mar/2012:14:59:51 +0100] "GET /banner.png HTTP/1.1" 200 61814 "-" "TeamSpeak3-ImageFetcher-1.0"
    XXX.XXX.XXX.XXX gwaihir.XXX.XXX - [01/Mar/2012:14:57:07 +0100] "GET /banner.jpg HTTP/1.1" 200 66858 "-" "TeamSpeak3-ImageFetcher-1.0"
    The files are both transfered.

    I just added banner3.jpg to the server. A little kitten. It is shown up inside teamspeak client.

    Due to that I think it has something to do with the jpg file itself.
    The jpg is created with GIMP 2.6.11
    Last edited by CRAZyBUg; 01-03-2012 at 14:27. Reason: XXX

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8,604
    I changed my post as you can see.
    You answered while i was typing
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

  7. #7
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Germany
    Posts
    24
    Yeah I read it.

    The pic will stay online on the server.

    Nevertheless I dont believe it's the webserver more likely the jpg file itself.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hamburg
    Posts
    235
    Hey CRAZyBUg, i added this into our bugtracker... thx for your help.

    InternalTicketID:TS-894

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8,604
    We closed our ticket and we don't see this as a bug.

    We analized your file, but
    your banner is named ".jpg" , but its a png file. It seems that you renamed your file :-/
    QT handles the file as an png and searchs for it, but he url says its an jpg file.
    This is the whole problem here.
    Attached Images Attached Images  
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [On Todo] TS3 GFX Banner not working
    By CRAZyBUg in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 6
    Last Post: 01-03-2012, 14:29
  2. [solved] default host banner/button not working
    By dust32 in forum Server Support
    Replies: 10
    Last Post: 12-07-2010, 13:24
  3. TeamSpeak Banner not working... and I followed the FAQ
    By Xero852 in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-2006, 09:33
  4. Banner Not Working...
    By E f E d H h H in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2006, 23:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •