Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2

    Gnex "Connection Lost"

    Roughly 20 seconds after connecting to a server I receive a "Connection Lost".

    Server is running 3.0.0-beta27 [build 12002].

    I am able to provide more information if required.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9,282
    First. Please let the hoster update this server to version 3.0.2.
    and maybe your ping is to high to this server?
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

  3. #3
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    I'm using the same wireless network as my desktop client which reports under 200ms ping.

    Our host has been MIA for a while now. Is it possible for a server admin to initate updates?
    --merged---
    I've connected to a public TS3 server and don't seem to have the same problem.
    Last edited by dante696; 08-03-2012 at 09:51.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9,282
    The Admin alone can't update the server. The Hoster of this server needs to update it.

    Maybe it works better on our server, because you can't subscribe channels.

    But please tell your hoster to update the server. We don't want to support outdated reports.
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 31-10-2013, 22:26
  2. Replies: 6
    Last Post: 24-02-2012, 18:22
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-07-2011, 21:24
  4. Replies: 5
    Last Post: 29-06-2011, 23:51
  5. [No Bug] Updated to "Beta Channel" version, reverted, "lost" my contacts
    By Nev0r in forum Client Support
    Replies: 3
    Last Post: 21-03-2011, 13:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •