Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 8 of 8

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3

    I set security to 44 now cant put back

    Security Level of the server was 8 and I wanted to look what happens when its 44 and I left my server when I try to log I get this:

    How to get it back?

    http://img339.imageshack.us/img339/5426/secu44.png


    Server owner tried to restart but doesnt work. I was only an admin..

    It says I need to wait 3 years. lol

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Secret Base in Arctic Region
    Posts
    1,484
    Do you rent the server or host yourself?
    If renting you have to contact your hoster that he changes the value, if you host self, use serverquery to set it back.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Im not the owner so I dont know if it is rent or hosted byself Ill ask to the head admin

    --- Merged ---

    Where is server query
    Last edited by florian_fr40; 17-03-2012 at 22:17.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,008
    Did you try a telnet on server ip port 10011 there you might find what you search!

    In your case the command would be "telnet 62.104.20.64 10011"... i've tried it, server query answers the telnet.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Barungar View Post
    Did you try a telnet on server ip port 10011 there you might find what you search!

    In your case the command would be "telnet 62.104.20.64 10011"... i've tried it, server query answers the telnet.
    I tried to connect there/send commmand but doesnt work. It says I need to improve my security level

  6. #6
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,362
    This is not what Barungar want means.

    In fact you have ask to the owner of this server to change the security level by the query command (connected directly on the query port 10011 - not the client)

    Code:
    login serveradmin <password>
    use <serverID> ("or" use port=<virtual server port>)
    serveredit virtualserver_needed_identity_security_level=8

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Possible to set ID back?
    By iXclusiv in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2010, 16:19
  2. Back up.
    By Sprayer in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 3
    Last Post: 24-07-2007, 07:18
  3. TS echoes back what I say
    By Psicho in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-02-2007, 23:22
  4. How Do I back up........
    By AgentExeider in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 4
    Last Post: 30-12-2006, 13:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •