Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3

    No voice on server

    Hello I have Teamspeak set up for my guild. I ran the server fine for over a year till this most recent client update. Now when ever anyone logs in we can not hear anyone talk on the server. I have an older version of teamspeak slient and thought the newer one bugged but we still have the same problem. You can see the icon light up when someone trys to speak but it acts as though the whole server is muted. Any thoughts as to how we can fix this problem, as I have installed it to 3 different pcs and all get same results now.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Texas
    Posts
    754
    are you running the latest version of the server? could you post any interesting portions of your latest log file?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    yes as i stated above I have done the updated to both client and the server and the server is now acting like everyone is muted even though it does not show thier icon muted they just lite up when someone tryes to talk.

    heres a log:
    2012-04-07 00:37:25.085635|INFO |ServerLibPriv | | TeamSpeak 3 Server 3.0.3 (2012-03-17 06:12:11)
    2012-04-07 00:37:25.089635|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2012-04-07 00:37:25.090635|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.7.3
    2012-04-07 00:37:25.095635|INFO |DatabaseQuery | | checking database integrity (may take a while)
    2012-04-07 00:37:25.217636|WARNING |Accounting | | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
    2012-04-07 00:37:25.504639|INFO |FileManager | | listening on 0.0.0.0:30033
    2012-04-07 00:37:26.770651|INFO |CIDRManager | | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1,
    2012-04-07 00:37:26.773651|INFO |Query | | listening on 0.0.0.0:10011
    2012-04-07 09:13:27.264965|INFO |GetWanIP | | WAN ip:*************

    if you wish to try and log in to see for your self the problem we are having you can use www.sltrm.com to check it

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,098
    Quote Originally Posted by graven1 View Post
    if you wish to try and log in to see for your self the problem we are having you can use -------- to check it
    Hello.

    Sorry, but I can't access to the webpage you indicate.

    Greetings.
    Last edited by PotaBlava; 07-04-2012 at 19:33. Reason: Delete the www

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    instead of using an IP to connect to teh teamspeak I have an UL to connect to the teamspeak client. i have no webpage connected to it. as I said i have ran the server for over a year now and we all connect fine to it but just here recently we cannot speak it acts as though the whole server is muted. also when you push the push to talk button it no longer makes the sound it use to make. Also when ever we connect we do not hear teh connected from teh client no sound what so ever.

    --- Merged ---

    thanks for your help with resloving my problem PotaBlava you have been a big help. Was a client side miss config after installing of the new update we worked out the sound and mic issues thanks once again for all your help.
    Last edited by florian_fr40; 07-04-2012 at 21:40.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Texas
    Posts
    754
    Thank you for posting the resolution!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] No Voice Server.
    By bootuser001 in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 04-04-2011, 13:05
  2. Voice Whisper visual indicator for users recieving voice whispers please.
    By MagicBytes in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2010, 03:25
  3. voice.teamspeak.com Server down ?
    By N6722c in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 20-12-2009, 18:28
  4. no voice in TS but computer registers voice
    By ageeta in forum [TeamSpeak 2] Client Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2006, 09:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •