Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Kingston, Ontario
    Posts
    2

    TS3 freezes game...iRacing

    Greetings,

    I am having a continuous problem where I am running TS3 and when I open a iRacing session 95% of the time when the race loads it is very delayed (approx. showing me every 5-6 seconds) of other racers on the track, and I am not able to enter the track... obviously.

    When I close TS3 everything returns to normal, and I can restart TS3 and it is fine. Basically I have to close TS3 before going to a race, and once in it, I can open TS3 again... This is a pain!

    Any suggestions?

    None of my other team mates have this problem...

    I have tested this using Google Chrome and Firefox, because iRacing is a web-based application. I am using Win7 and a x-Fi Platinum sound card with latest drivers.

    Thanks,

    Mike

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,424
    Hello.

    Just for testing: try deactivating the ts3 plugins
    Settings --> Plugins --> Uncheck all the plugins

    Greetings.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    same to me but with counter strike 1.6 and when it freeze ping on ts is 400-500
    try to deactivete plugins but same...

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Kingston, Ontario
    Posts
    2
    ok, I have disabled all of the plug-ins and restarted TS. I will let you know what I find out in a bit!!!

    --- Merged ---

    So far so good.... Just did 2 sessions with no freezing...
    Last edited by florian_fr40; 09-04-2012 at 08:23.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,424
    Quote Originally Posted by heppy1972 View Post
    So far so good.... Just did 2 sessions with no freezing...
    Hello.

    Just for testing, try deactivating, if was the case, the "Echo cancellation":
    Settings --> Options --> Capture --> Uncheck (if checked) 'Echo cancellation'

    Greetings.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS 3 freezes in rFactor game
    By smainville in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 30-12-2011, 13:07
  2. Freezes Daily Durring Game
    By Spikeycme in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 17-06-2011, 07:41
  3. iRacing App Scanner!
    By racingjayson in forum Plugins
    Replies: 1
    Last Post: 13-11-2010, 11:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •