Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    8

    Log In problems at addons page

    hey,
    i have a problem with loggin in on addons.teamspeak.com .

    my forum name contains a space and i think thats the problem...
    here in forum everythink works fine but i can't log in on addons section.

    if i log in on addons page he sais "login successful" but then everything is like i haven't log in.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,373
    Quote Originally Posted by FAME Gaming View Post
    i have a problem with loggin in on addons.teamspeak.com .
    my forum name contains a space and i think thats the problem...
    here in forum everythink works fine but i can't log in on addons section.
    Hello.

    Just for testing,
    have you try accessing to addons webpage once you are logged in the forum?
    Log-in in the forum --> Downloads --> Right-click over Addons --> Open in a new tab ???

    Greetings.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,050
    You need to allow Cookies for both Addons and forum seperately.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    8
    cookies are allowed in my browsers...
    i tryed the major browsers, in none it works.
    last week it works 1 time, then was the forum down for maintenance and it did not work since jet.
    i can log in from forum page and then i am logged in in forum page.
    i can log in from addons page, but i am only logged in on forum page, not on addons page...
    i checked the cookies in firefox and for both site are cookies saved...

  5. #5
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Germany
    Posts
    181
    I had the same problems for several times.
    I always "logged out" myself and then logged in again, after that I did a complete reload of the page via Cmd + F5 (in Firefox and Chrome), what made the login working.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by Maxe___ View Post
    I had the same problems for several times.
    I always "logged out" myself and then logged in again, after that I did a complete reload of the page via Cmd + F5 (in Firefox and Chrome), what made the login working.
    does not work... :-(

  7. #7
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    8
    i tryed different browsers and differend computers, nothing works. then i tryed a login from my girlfriend on my computer and it works! so, i think something with my login or the handshaking of cookies for my login between forum and addons page is broken...

    i also tryed to contact the forum support staff but the email address [email protected] is not valid (i got the adress from my activation email).

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9,157
    I have changed your loginname as you can see from your new username here. Please try to login with that name.

    I also have tried to crate a login with an empty space in my loginname, but it worked fine.
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

  9. #9
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    8
    works fine, thanks a lot

  10. #10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    8
    ...but seems that my teamspeak icon i uploaded at addons page dit not belong to my (new) account name...
    or are uploads not changable? i want to update it with the new version ;-)
    this is my addon:
    http://addons.teamspeak.com/director...ME-Gaming.html

    i can post a review, so i think i'm not the owner anymore...

  11. #11
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9,157
    I have send it to a co worker. This will be changed soon.
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

  12. #12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    8
    everything is fine now, but the "more from author" link does not work...
    the linked page does not contain my addons, it shows nothing. :-(

  13. #13
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,373
    Quote Originally Posted by FAME-Gaming View Post
    everything is fine now, but the "more from author" link does not work...
    the linked page does not contain my addons, it shows nothing. :-(
    Hello.

    It seems That after the change to 'FAME-Gaming' the addons webpage thinks it's a new user.

    Greetings.

  14. #14
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9,157
    I also have send that. I never ever change any users name again :-/
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

  15. #15
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9,157
    Another problem appears: You can not login, when you change your email-address. A report has been sent.
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Addons Page Improvements
    By numma_cway in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-2012, 08:29
  2. Suggestion for the Addons Page: Link to the own addons profile
    By Stefan1200 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 6
    Last Post: 26-10-2011, 08:25
  3. Addons Page results in Bad Gateway Error (502)
    By Phil7789 in forum Bug Reports
    Replies: 2
    Last Post: 22-05-2011, 16:16
  4. [Resolved] Addons-Page currently undergoing
    By Maxe___ in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 14-05-2011, 17:11

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •