Community Forums Today's Posts     Member List     Archive    
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    link doesn't work

    hi
    on this mounth i 've a problem whit link.... when i clik nothing happens... i wait the update but again not work.i try to delete and reinstall ts3 but nothing i need help. and banner too doesn't work



    sorry for my bad english ^^

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9,180
    The problem is not the client, there is no browser registred in your operation.
    Please try to reinstall your webbrowser. This should fix the problem.
    ---------------------------------------------------------
    Please don't send me private messages with support questions as long I or someone else from Teamspeak Staff asked for it.
    Seriously > They belong into the forum and maybe other users have these questions/problems too.


    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? || Report and upload your Crashdump here
    NPL License (Registration)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 17-09-2011, 17:35
  2. Replies: 1
    Last Post: 02-02-2010, 02:24
  3. Help Me! The administration link doesnt work!
    By Farter in forum [TeamSpeak 2] Server Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2004, 11:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •