Forum

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 84 of 84
  1. #76
    Join Date
    June 2008
    Posts
    14,560
    Main post got edited*

    Usually this process needs 7 up to 14 days.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? ||NPL (Registration)

  2. #77
    Join Date
    January 2014
    Posts
    75
    Hello,

    On wersion 3.0.18.1 I dont see BANNER ON SERVERS. I have server 3.0.11.4
    I and my friends. ;/ I test on 3 ftp server to banner.
    Link to banner: http://www.s-a-j.pl/baner/ts2.jpg
    Please..

    Regards,
    Greg

  3. #78
    Join Date
    June 2008
    Posts
    14,560
    Thank you for the report.
    We are working on that and try fix that issue with client 3.0.19.


    ///Edit///
    Our new Check for images did reject your picture, because there is something wrong in the header file.
    The old client did not check everything in that image and did not reject the image. But that was bad and a security risk ;/

    Which program was used to create that image?
    I think many users will get the same problem now, but there is nothing we can fix.

    Your action is required to solve that:
    Re-create or save the picture with the same (could cause same problem again) or with other software.
    Last edited by dante696; October 16th, 2015 at 01:25 PM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? ||NPL (Registration)

  4. #79
    Join Date
    December 2012
    Posts
    2

    Minimum version not working

    I have set the minimum TS3 version using ServerQuery interface, though the older clients still seem to be able to connect. What am I doing wrong?
    Code:
    Welcome to the TeamSpeak 3 ServerQuery interface, type "help" for a list of commands and "help <command>" for information on a specific command.
    login serveradmin xxx
    error id=0 msg=ok
    use 0
    error id=0 msg=ok
    serveredit virtualserver_min_client_version=1444491275
    error id=0 msg=ok

  5. #80
    Join Date
    January 2009
    Location
    Germany
    Posts
    30
    When i try to run the command i get:

    Code:
    > login user pw
    > use 0           
    > serveredit virtualserver_min_client_version=1444491275
    error id=2568 msg=insufficient client permissions failed_permid=13

  6. #81
    Join Date
    May 2014
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by seriouz View Post
    When i try to run the command i get:

    Code:
    > login user pw
    > use 0           
    > serveredit virtualserver_min_client_version=1444491275
    error id=2568 msg=insufficient client permissions failed_permid=13
    The ServerQuery account that you're using doesn't have sufficient permissions to modify the minimum client version.

    If you're hosting the instance on your own server, are you logging in with the serveradmin account?

    If you're renting from an ATHP, try contacting them and ask if they can modify your minimum client version for you (I'd recommend directing them to this forum post to provide them with clarification).

  7. #82
    Join Date
    November 2011
    Location
    Belarus
    Posts
    132
    Quote Originally Posted by seriouz View Post
    When i try to run the command i get:

    Code:
    > login user pw
    > use 0           
    > serveredit virtualserver_min_client_version=1444491275
    error id=2568 msg=insufficient client permissions failed_permid=13
    you should login with serveradmin account, not custom-created one

  8. #83
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    318
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Thank you for the report.
    We are working on that and try fix that issue with client 3.0.19.


    ///Edit///
    Our new Check for images did reject your picture, because there is something wrong in the header file.
    The old client did not check everything in that image and did not reject the image. But that was bad and a security risk ;/

    Which program was used to create that image?
    I think many users will get the same problem now, but there is nothing we can fix.

    Your action is required to solve that:
    Re-create or save the picture with the same (could cause same problem again) or with other software.

    Code:
     JFIF   d d   Ducky     <  )http://ns.adobe.com/xap/1.0/ <?xpacket begin="" id="W5M0MpCehiHzreSzNTczkc9d"?> <x:xmpmeta xmlns:x="adobe:ns:meta/" x:xmptk="Adobe XMP Core 5.3-c011 66.145661, 2012/02/06-14:56:27        "> <rdf:RDF xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#"> <rdf:Description rdf:about="" xmlns:xmp="http://ns.adobe.com/xap/1.0/" xmlns:xmpMM="http://ns.adobe.com/xap/1.0/mm/" xmlns:stRef="http://ns.adobe.com/xap/1.0/sType/ResourceRef#" xmp:CreatorTool="Adobe Photoshop CS6 Windows" xmpMM:InstanceID="xmp.iid:7AE47C1172B111E5AF2C92BF4A1EC528" xmpMM:DocumentID="xmp.did:7AE47C1272B111E5AF2C92BF4A1EC528"> <xmpMM:DerivedFrom stRef:instanceID="xmp.iid:7AE47C0F72B111E5AF2C92BF4A1EC528" stRef:documentID="xmp.did:7AE47C1072B111E5AF2C92BF4A1EC528"/> </rdf:Description> </rdf:RDF> </x:xmpmeta> <?xpacket end="r"?> Adobe d     		

  9. #84
    Join Date
    June 2008
    Posts
    14,560
    Quote Originally Posted by Makenai View Post
    I have set the minimum TS3 version using ServerQuery interface, though the older clients still seem to be able to connect. What am I doing wrong?
    Code:
    Welcome to the TeamSpeak 3 ServerQuery interface, type "help" for a list of commands and "help <command>" for information on a specific command.
    login serveradmin xxx
    error id=0 msg=ok
    use 0
    error id=0 msg=ok
    serveredit virtualserver_min_client_version=1444491275
    error id=0 msg=ok
    You must set it to all active server IDs. Server ID=0 is the template for every server that will be created in the future.

    Quote Originally Posted by Bluscream View Post
    Code:
     JFIF   d d   Ducky     <  )http://ns.adobe.com/xap/1.0/ <?xpacket begin="" id="W5M0MpCehiHzreSzNTczkc9d"?> <x:xmpmeta xmlns:x="adobe:ns:meta/" x:xmptk="Adobe XMP Core 5.3-c011 66.145661, 2012/02/06-14:56:27        "> <rdf:RDF xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#"> <rdf:Description rdf:about="" xmlns:xmp="http://ns.adobe.com/xap/1.0/" xmlns:xmpMM="http://ns.adobe.com/xap/1.0/mm/" xmlns:stRef="http://ns.adobe.com/xap/1.0/sType/ResourceRef#" xmp:CreatorTool="Adobe Photoshop CS6 Windows" xmpMM:InstanceID="xmp.iid:7AE47C1172B111E5AF2C92BF4A1EC528" xmpMM:DocumentID="xmp.did:7AE47C1272B111E5AF2C92BF4A1EC528"> <xmpMM:DerivedFrom stRef:instanceID="xmp.iid:7AE47C0F72B111E5AF2C92BF4A1EC528" stRef:documentID="xmp.did:7AE47C1072B111E5AF2C92BF4A1EC528"/> </rdf:Description> </rdf:RDF> </x:xmpmeta> <?xpacket end="r"?> Adobe d    „
    This does not and dit not help. I already saw that information before i asked the question.
    There are different versions of Adobe CS6 around. I also used Adobe CS6 for testing already and had no problem with created Images.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread? ||NPL (Registration)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: August 13th, 2015, 05:01 AM
  2. Cannot Update TeamSpeak 3 Client
    By FazzaR in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: May 24th, 2011, 08:01 AM
  3. TeamSpeak 3 Client Update failing at 59%.
    By rifter in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: May 17th, 2011, 04:24 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: October 29th, 2010, 05:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •