Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Search:

Type: Forum Threads; User: jaynus; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

    • Replies: 0
    • Views: 780
    Last Post: December 28th, 2014 07:13 PM
    by jaynus  Go to last post
  1. [No Bug] [Plugin] Local mutes do not delete on destruction

    Started by jaynus, October 5th, 2012 06:06 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,558
    Last Post: October 8th, 2012 10:42 AM
    by Chris  Go to last post
    • Replies: 7
    • Views: 2,774
    Last Post: April 26th, 2012 10:12 AM
    by nwerensteijn  Go to last post
  2. [On Todo] 3D Positional Sound broken in 3.0.0 - 3.0.5

    Started by jaynus, August 11th, 2011 05:47 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 10,395
    Last Post: April 17th, 2012 09:50 AM
    by dante696  Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 2,377
    Last Post: April 21st, 2011 07:11 PM
    by jaynus  Go to last post
  3. 3.0.0-pre9 Cut-Out bug persists

    Started by jaynus, February 17th, 2011 08:42 PM
    • Replies: 4
    • Views: 2,253
    Last Post: March 16th, 2011 08:19 AM
    by Peter  Go to last post
  4. 3D Positional audio for rear hits center speaker

    Started by jaynus, February 24th, 2011 11:54 PM
    • Replies: 2
    • Views: 2,569
    Last Post: March 2nd, 2011 09:36 AM
    by nwerensteijn  Go to last post
  5. [Resolved] set3DWaveAttributes does not seem to be respected when playing files

    Started by jaynus, January 20th, 2011 01:52 PM
    • Replies: 9
    • Views: 2,703
    Last Post: February 25th, 2011 04:51 PM
    by jaynus  Go to last post
  6. No function to set wave playback volume

    Started by jaynus, February 13th, 2011 03:07 AM
    • Replies: 2
    • Views: 1,812
    Last Post: February 19th, 2011 12:10 AM
    by jaynus  Go to last post
  7. [No Bug] No function to set wave playback volume

    Started by jaynus, February 17th, 2011 08:40 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,319
    Last Post: February 18th, 2011 08:08 AM
    by dante696  Go to last post
  8. [Resolved] plugin commands are tied to DLL name

    Started by jaynus, January 25th, 2011 07:07 PM
    • Replies: 6
    • Views: 2,062
    Last Post: January 28th, 2011 03:41 AM
    by Screech  Go to last post
  9. Wave files are machine specific (suspect codec?)

    Started by jaynus, January 25th, 2011 07:09 PM
    • Replies: 4
    • Views: 1,390
    Last Post: January 27th, 2011 05:27 PM
    by jaynus  Go to last post
  10. [Resolved] 3D Sound and Attenuation set via API's is not respected

    Started by jaynus, January 20th, 2011 03:40 PM
    • Replies: 2
    • Views: 2,387
    Last Post: January 25th, 2011 06:48 PM
    by jaynus  Go to last post
  11. [Plugin SDK] New Sound System - Feedback & Complaints

    Started by jaynus, January 15th, 2011 09:47 PM
    • Replies: 13
    • Views: 3,286
    Last Post: January 20th, 2011 03:46 PM
    by jaynus  Go to last post
  12. [Client API Request/Question] Access to main TS3 FMOD Thread

    Started by jaynus, November 21st, 2010 05:27 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 9,377
    Last Post: January 15th, 2011 03:58 PM
    by Headspace  Go to last post
  13. [Fixed?] sendPluginCommand defined scope still not respected

    Started by jaynus, August 7th, 2010 05:39 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,270
    Last Post: August 27th, 2010 01:48 PM
    by PeterS  Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 1,509
    Last Post: August 10th, 2010 11:09 AM
    by PeterS  Go to last post
  14. [PLUGIN API] sendPluginCommand SCOPE is not respected

    Started by jaynus, June 28th, 2010 06:11 AM
    • Replies: 4
    • Views: 3,401
    Last Post: July 2nd, 2010 02:09 AM
    by jaynus  Go to last post
  15. Beta 21 - FMOD system initialization changes?

    Started by jaynus, June 6th, 2010 05:21 PM
    • Replies: 8
    • Views: 4,475
    Last Post: June 14th, 2010 10:37 AM
    by Peter  Go to last post
Results 1 to 19 of 19