Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Search:

Type: Posts; User: sausje; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. This happened to me too today. First the spamming...

    This happened to me too today. First the spamming of


    2016-05-01 12:01:14.330137|ERROR |DatabaseQuery | | db_exec failed near ":tablename": syntax error
    2016-05-01 12:01:14.330137|ERROR ...
  2. Client auto mutes when 360pad is connected/disconnected?!

    Like the title says, somehow TS mutes (the microphone) itself whenever I connect or disconnect my 360 pad.
    I've been using the same hardware for 4 years now and this has never happened. Only started...
  3. [No Bug] Ah and that should be off? Because i find it odd...

    Ah and that should be off?
    Because i find it odd that it's enabled by default that it ignores channel permissions like that :|
  4. [No Bug] These are the related settings (tho for...

    These are the related settings (tho for i_channel_needed_delete_power, i didn't knew if i had to be in the server group tab for that or channel permissions tab, so took both).

    7369
    7370
    7371
  5. [No Bug] Bug in channel deletion power needed permissions?

    Hello,

    I have set on my TS that there is an server admin group with 70 power across the board and there is a super admin group (for my logger/music bot) with 75 power.
    Now i created a channel for...
  6. Replies
    3
    Views
    2,043

    Sorry to dig this old topic up, but what exactly...

    Sorry to dig this old topic up, but what exactly did you do?

    Might help others when they have the same goddamn problem, like me right now..... :mad:

    Edit: I managed to solve it by deleting my...
  7. Replies
    4
    Views
    1,636

    Well i was checking with netstat -o, but coudnt...

    Well i was checking with netstat -o, but coudnt find anything, ill try above mentioned tho.

    Above works, strange tho as i coudnt find with netstat -o what was using that port :|

    Thanks alot man
  8. Replies
    4
    Views
    1,636

    it seems like you didnt read what i posted above,...

    it seems like you didnt read what i posted above, but there isnt a single firewall in my setup that is turned on.

    As the log says:

    2011-01-11 18:39:16.528462|ERROR |Query | | bind failed on...
  9. Replies
    4
    Views
    1,636

    Cannot connect even to local host

    Hello,

    Just as the title says, i recently switched ISP. Now my new ISP is cable, wich doesnt use routers but a direct modem, so as my PC is connected directly to the outside i dont have a lan IP....
Results 1 to 9 of 9