Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Search:

Type: Forum Threads; User: Phil7789; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [Resolved] Addons Page results in Bad Gateway Error (502)

    Started by Phil7789, May 22nd, 2011 10:27 AM
    • Replies: 2
    • Views: 2,862
    Last Post: May 22nd, 2011 05:16 PM
    by Phil7789  Go to last post
  2. No Sounds when connected to TS, apart from its own

    Started by Phil7789, November 23rd, 2010 07:26 PM
    • Replies: 0
    • Views: 920
    Last Post: November 23rd, 2010 07:26 PM
    by Phil7789  Go to last post

    Forum:
    Windows

  3. Points System

    Started by Phil7789, December 25th, 2009 10:04 AM
    • Replies: 4
    • Views: 3,162
    Last Post: July 1st, 2010 04:09 PM
    by KevinGregull  Go to last post
  4. [Fixed] Special spacer

    Started by Phil7789, June 26th, 2010 03:40 PM
    • Replies: 2
    • Views: 2,466
    Last Post: June 28th, 2010 11:46 AM
    by Phil7789  Go to last post
  5. [Fixed] [Typo] Master Volume Tab

    Started by Phil7789, June 24th, 2010 08:39 AM
    • Replies: 7
    • Views: 3,136
    Last Post: June 28th, 2010 10:09 AM
    by PeterS  Go to last post
  6. [No BUG] Channel Admin after set to Group: User

    Started by Phil7789, April 13th, 2010 04:57 PM
    • Replies: 7
    • Views: 2,901
    Last Post: June 22nd, 2010 12:20 PM
    by Screech  Go to last post
  7. [No BUG] Different server uptime

    Started by Phil7789, June 22nd, 2010 02:09 AM
    • Replies: 2
    • Views: 1,743
    Last Post: June 22nd, 2010 11:19 AM
    by Phil7789  Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 4,517
    Last Post: June 21st, 2010 04:47 PM
    by Phil7789  Go to last post
  8. [Fixed] New message icon shown after s.b. rejoined

    Started by Phil7789, March 16th, 2010 06:50 PM
    • Replies: 1
    • Views: 2,035
    Last Post: March 23rd, 2010 10:37 AM
    by dante696  Go to last post
  9. Anti-Spam Bug?

    Started by Phil7789, December 22nd, 2009 01:08 PM
    • Replies: 4
    • Views: 4,030
    Last Post: December 30th, 2009 01:41 AM
    by KiLLers NL  Go to last post
Results 1 to 10 of 10