Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Search:

Type: Posts; User: Zero Visibility; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    2,211

    This did not seem to work for me. Perhaps I...

    This did not seem to work for me. Perhaps I missed a step. I downloaded and unpacked the new beta 16 version for TS3. I then tried to copy and paste my ts3server.sqlitedb file into the new beta 16...
  2. Replies
    10
    Views
    13,006

    This could be codec related. I had a similar...

    This could be codec related. I had a similar issue and found I in fact was using the wrong codec. Try using the speex32 or 16 and lowering quality to maybe 8. This cleared up the issue for me.
  3. Sorry I didn't see this until now. I would have...

    Sorry I didn't see this until now. I would have mentioned it. I do it on our server as it can be annoying hearing everything going on at someone elses location. It will also use less resources if...
  4. Replies
    11
    Views
    10,920

    Ok that was quick. I added an extra port forward...

    Ok that was quick. I added an extra port forward improperly to my router. After posting here I went and rechecked my work. Doh! If you get this error message the chances are that you may have missed...
  5. Replies
    11
    Views
    10,920

    My problem is a bit different but along the same...

    My problem is a bit different but along the same lines. I had tsviewer working and it looked great on our website. I was also getting this tho.

    "Unknown from 85.25.120.233:53390"

    Now I don't...
  6. Ummmmm...... jlt my post was not aimed at you....

    Ummmmm...... jlt my post was not aimed at you. LOL. It was in response to nightlore. I just forget to use the quote feature. My bad.
  7. Replies
    6
    Views
    2,156

    Actually figured this out last night. I just...

    Actually figured this out last night. I just disabled the feature and its working fine now. It seems to be an integer I messed up on. If not set properly it can cause issues. Best to just leave it to...
  8. Replies
    6
    Views
    2,156

    I'm having the same issue and nothing I do seems...

    I'm having the same issue and nothing I do seems to be working. :confused:
  9. Replies
    15
    Views
    3,743

    @m4ccy While I can understand your meaning...

    @m4ccy

    While I can understand your meaning there is really no need to be rude in the process. Also by using it as full and as you normally would a full version you have the opportunity of finding...
Results 1 to 9 of 10