Forum

Search:

Type: Posts; User: phoenixstf; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    30
    Views
    14,366

    Good job on the quick fix

    Good job guys

    but be aware there is another issue in the server for months now, someone is using the server has a udp DOS zombie, latest report we have gotten of UDP DOS with destination port 137...
  2. Replies
    2
    Views
    1,410

    Oh there is quite are a lot, but I am going to...

    Oh there is quite are a lot, but I am going to accept that I explain myself very badly and that I found out about databases yesterday.

    Anyways I did not express the time of events correctly and I...
  3. Replies
    2
    Views
    1,410

    MariaDb IO blocking - Maybe

    I have a teamspeak3 server latest version on Ubuntu 14.04 and Maria DB, with increased cache values.
    So here is the issue, at first with normal cache values whenever someone changed a channel or...
  4. Replies
    7
    Views
    3,801

    [Resolved] Same kind of issue with 3.11.2 on Ubuntu 14.04...

    Same kind of issue with 3.11.2 on Ubuntu 14.04 amd64.
  5. Replies
    4
    Views
    3,742

    Already have some anti-dos but escalation is the...

    Already have some anti-dos but escalation is the issue, the inbound attack is so big that continues for hours even with the machine completely shutdown.
    This is kind of weird and a problem in ts3...
  6. Replies
    4
    Views
    3,742

    I do not have information on where the attack...

    I do not have information on where the attack was, digitalocean couldn't get that information for me but it was an inbound attack and pretty nasty one to cpu usage skyrocket and incoming traffit hit...
  7. Replies
    4
    Views
    3,742

    Server Shutdown, DDOS.

    I have a Teamspeak server with mariadb on ubuntu server 14.04 amd64 in a digitalocean droplet, with no other services.

    I am having issues with ddos attacks on the server, it went all the way to...
  8. Centos 5.5 VPS with kloxo, Ts3 server lags server over 1000 ms

    Hello everyone

    I got a vps centos 5.5 - x86 - minimal server, running kloxo panel, I don't know why but every time I start the TS3 server ping start at 70 ms (good) but goes all the way to over...
Results 1 to 8 of 8