Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Search:

Type: Forum Threads; User: copper; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Sticky Thread Sticky: Mac Specific FAQ

    Started by copper, July 27th, 2011 04:42 PM
    install, mac, reinstall, teamspeak
    • Replies: 7
    • Views: 47,337
    Last Post: October 1st, 2015 06:01 PM
    by Brightbrown  Go to last post

    Forum:
    macOS

  2. [Resolved] ts3clientui_qt.conf and ts3clientui_qt.secrets.conf

    Started by copper, August 6th, 2012 08:43 PM
    • Replies: 2
    • Views: 2,707
    Last Post: August 8th, 2012 03:37 PM
    by dante696  Go to last post
    • Replies: 9
    • Views: 3,091
    Last Post: August 3rd, 2011 04:58 PM
    by copper  Go to last post
  3. [No Bug] login serveradmin password do not work on certain password ???

    Started by copper, July 19th, 2011 06:09 PM
    • Replies: 7
    • Views: 3,484
    Last Post: July 23rd, 2011 05:49 AM
    by copper  Go to last post
  4. Forum Bug

    Started by copper, July 8th, 2011 03:14 PM
    • Replies: 4
    • Views: 2,123
    Last Post: July 8th, 2011 09:04 PM
    by copper  Go to last post
  5. "License" typo?

    Started by copper, July 1st, 2011 05:33 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,326
    Last Post: July 4th, 2011 07:41 AM
    by dante696  Go to last post
  6. Last connected attribute of serveradmin never changes?

    Started by copper, June 6th, 2011 06:47 PM
    • Replies: 0
    • Views: 1,148
    Last Post: June 6th, 2011 06:47 PM
    by copper  Go to last post
  7. [Resolved] [UI] RC-2 pre-1 "List all Clients" bug.

    Started by copper, May 22nd, 2011 11:37 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,540
    Last Post: May 23rd, 2011 08:24 AM
    by dante696  Go to last post
  8. TS3 crashed while updating from RC1-pre5 to pre6.

    Started by copper, January 20th, 2011 04:51 PM
    • Replies: 1
    • Views: 949
    Last Post: January 20th, 2011 05:01 PM
    by copper  Go to last post
  9. [Resolved] Launching TS3 while another TS3 is launching CRASHES the program

    Started by copper, January 1st, 2011 09:26 AM
    crash
    • Replies: 3
    • Views: 2,519
    Last Post: January 19th, 2011 01:01 AM
    by copper  Go to last post
Results 1 to 10 of 10