Forum

Search:

Type: Posts; User: lord edd; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Well i tried with a client v. 3.1 and everything...

    Well i tried with a client v. 3.1 and everything was working, it seem is some bug with the current client once it change the destination of the lua folder from /Program Files/ to /App Data/ it stop...
  2. Hi, nothing i tried both methods and nothings...

    Hi, nothing i tried both methods and nothings happens! so i guess i will try an older version i found looking on google and ill let you know if it works!
  3. i did, sadly nothing happens is still the same...

    i did, sadly nothing happens is still the same problem! if ever can you send me a print screen of your addon screen to see if there is any difference on the settings/?
  4. Replies
    6
    Views
    987

    Yes, at least in my case i tried reinstalling the...

    Yes, at least in my case i tried reinstalling the plugin and nothing happens!
  5. I do have it installed, i tried uninstall it and...

    I do have it installed, i tried uninstall it and after that reinstall the plugin again buit nothing, this is how it appears on the addons screen!

    15236
  6. Replies
    6
    Views
    987

    Same problem here!!! any suggestion?

    Same problem here!!! any suggestion?
  7. Issue running lua scripts with the lastest update (3.1.2)

    Hi, i just format my pc, so i was trying to reinstall the lua scripts as always, sadly this time i got an error or something, cuz i couldnt use my scripts... can someone help me out?
    ...
Results 1 to 7 of 7