Forum

Search:

Type: Posts; User: Khaki; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    48
    Views
    35,095

    [Resolved] Kind of late by a week or two but, MY ISSUE HAS...

    Kind of late by a week or two but, MY ISSUE HAS BEEN RESOLVED! Thanks alot nwerensteijn, cheers!
  2. Replies
    48
    Views
    35,095

    [Resolved] Okay will do! Once again, thanks for all the...

    Okay will do!
    Once again, thanks for all the help guys.
  3. Replies
    48
    Views
    35,095

    [Resolved] capdevice: SoundMAX HD Audio channels: 2 ...

    capdevice: SoundMAX HD Audio
    channels: 2
    flags: 65
    formats: 3276
    capdevice: Pro 9000
    channels: 1
    flags: 65
    formats: 0
  4. Replies
    48
    Views
    35,095

    [Resolved] So I guess rc12 will have a fix for this then?...

    So I guess rc12 will have a fix for this then? rc11 didn't help out.
  5. Replies
    48
    Views
    35,095

    [Resolved] Hey, thanks for the help Dante and nwerensteijn...

    Hey, thanks for the help Dante and nwerensteijn =)

    I updated to rc11 and sadly..same problem persists. I'll add the log of the session.
  6. Replies
    48
    Views
    35,095

    [Resolved] I think this may just be a bug with the beta...

    I think this may just be a bug with the beta version of TS3, if so it'll have to be fixed and hopefully fixed in a new release :)
  7. Replies
    48
    Views
    35,095

    [Resolved] I've tried both Auto best mode and direct sound...

    I've tried both Auto best mode and direct sound capture modes.
    The device itself is the Logitech pro 9000 webcam, which I use the mic attached to it.
    Also, I did not see any errors in the client...
  8. Replies
    48
    Views
    35,095

    [Resolved] Can anyone help? I'm at a complete loss here

    Can anyone help? I'm at a complete loss here
  9. Replies
    48
    Views
    35,095

    [Resolved] (Some extra information just in case). I...

    (Some extra information just in case).

    I recently updated my TS3 to rc1 pre 10 since one of my plugins (A.C.R.E) required me to. Now the issue is that when I try to configure my settings so that I...
  10. Replies
    48
    Views
    35,095

    [Resolved] Error, could not open the selected capture device

    I recently had to start using the rc1 pre10 release of 3.0.0 TS3 due to a plugin requiring it. But once I try to use my USB Mic it says

    "Error, could not open the selected capture device"

    This...
Results 1 to 10 of 10