Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Search:

Tag: bug

Page 4 of 8 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Sudden, terrible audio and interface lag.

    Started by iansmith, December 30th, 2016 11:59 PM
    bug, lag, pause, pausing, sound
    • Replies: 1
    • Views: 2,811
    Last Post: January 3rd, 2017 10:39 AM
    by thorwe  Go to last post

    Forum:
    Windows

  2. [Resolved] Teamspeak Crashing choosing icon, avatar, file or moving users on a Dell / Alienware

    Started by Greedy_Bee, August 16th, 2015 08:59 AM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    • Replies: 70
    • Views: 35,279
    Last Post: December 28th, 2016 06:42 PM
    by Kookue_Cachoo  Go to last post

    Forum:
    Windows

    • Replies: 3
    • Views: 6,624
    Last Post: December 8th, 2016 09:48 AM
    by dante696  Go to last post

    Forum:
    Game Engines

  3. Wav file recordings in C:\Windows\Temp

    Started by Daholli, December 5th, 2016 01:07 AM
    bug, recording
    • Replies: 4
    • Views: 10,873
    Last Post: December 6th, 2016 02:28 PM
    by dante696  Go to last post

    Forum:
    Windows

  4. Android client crash and bug in notification text viewer

    Started by yurtesen, November 21st, 2016 08:33 AM
    android, bbcode, bug, celt, crash
    • Replies: 1
    • Views: 1,594
    Last Post: November 25th, 2016 08:14 AM
    by dante696  Go to last post

    Forum:
    Android

  5. [Resolved] No response from server if user avatar doesn't exists (ServerQuery)

    Started by Nicolasvac, September 29th, 2016 10:48 AM
    avatar, bug, response, serverquery
    • Replies: 3
    • Views: 1,899
    Last Post: October 6th, 2016 08:51 AM
    by nwerensteijn  Go to last post
  6. can't make a group permanent just says invalid permission ID

    Started by JR0702, September 17th, 2016 12:36 PM
    bug, help asap, need help, need help bad
    • Replies: 1
    • Views: 1,233
    Last Post: September 17th, 2016 12:54 PM
    by dante696  Go to last post
  7. Weird staticy sound

    Started by Oakspirit, September 16th, 2016 01:18 AM
    bug
    • Replies: 0
    • Views: 1,019
    Last Post: September 16th, 2016 01:18 AM
    by Oakspirit  Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 1,466
    Last Post: September 8th, 2016 03:56 PM
    by dante696  Go to last post
  8. [No Bug] Linux server not work with VestaCP

    Started by pro100, August 29th, 2016 07:21 PM
    bug, debian, server, vesta
    • Replies: 2
    • Views: 1,648
    Last Post: August 30th, 2016 01:34 PM
    by Deireadh  Go to last post
  9. Every plugin of mine suddenly broke

    Started by l9gend, July 29th, 2016 12:09 PM
    bug
    • Replies: 3
    • Views: 1,289
    Last Post: July 29th, 2016 02:40 PM
    by dante696  Go to last post

    Forum:
    Windows

  10. Failed to connect to server.

    Started by Zoplox, July 18th, 2016 07:01 PM
    bug, error, fix, help asap, problem
    • Replies: 0
    • Views: 1,534
    Last Post: July 18th, 2016 07:01 PM
    by Zoplox  Go to last post

    Forum:
    Windows

  11. Notifications not playing

    Started by ABADD0N, June 20th, 2016 04:27 PM
    • Replies: 5
    • Views: 3,519
    Last Post: June 27th, 2016 06:48 PM
    by ABADD0N  Go to last post

    Forum:
    Windows

  12. [Resolved] Problem with links in chat

    Started by wil32, May 8th, 2016 10:06 AM
    bug, chat, links
    • Replies: 9
    • Views: 3,671
    Last Post: June 1st, 2016 03:37 AM
    by wil32  Go to last post
  13. Cant connect to TS3 Server

    Started by henrikF95, May 15th, 2016 10:49 AM
    bug
    • Replies: 1
    • Views: 1,137
    Last Post: May 17th, 2016 02:31 PM
    by Chris  Go to last post

    Forum:
    Windows

    • Replies: 11
    • Views: 3,226
    Last Post: May 12th, 2016 08:07 AM
    by Chris  Go to last post
  14. [No Bug] A Frined can't connect to server

    Started by DutchSmash, April 25th, 2016 10:15 AM
    bug
    • Replies: 0
    • Views: 747
    Last Post: April 25th, 2016 10:15 AM
    by DutchSmash  Go to last post
  15. [Not Supported] Using Opus music (or celt) to talk

    Started by FroxIV, February 23rd, 2015 12:30 PM
    2 Pages
    1 2
    3d sound, audio channel, audio interface, bug, input, left earphone, left side, microphone, microphone problem, mono, mono microphone, opus, opus codec, razer surround, right side, sound, soundcard, squealing, teamspeak
    • Replies: 26
    • Views: 12,170
    Last Post: April 13th, 2016 10:38 AM
    by Philosound  Go to last post
  16. Mic problems after using clownfish

    Started by IronmanFanboy, March 19th, 2016 04:04 AM
    bug, mic
    • Replies: 0
    • Views: 5,734
    Last Post: March 19th, 2016 04:04 AM
    by IronmanFanboy  Go to last post

    Forum:
    Windows

  17. Teamspeak Server Group Modify Power BUG

    Started by Surgicalfiend, February 6th, 2016 10:23 AM
    bug, modify power, needed power, server groups permissions
    • Replies: 1
    • Views: 1,151
    Last Post: February 8th, 2016 08:28 AM
    by dante696  Go to last post
  18. Offline player banning

    Started by ItsJustStan, February 3rd, 2016 06:00 PM
    banning, bug
    • Replies: 1
    • Views: 1,559
    Last Post: February 4th, 2016 07:07 AM
    by dante696  Go to last post
  19. [Resolved] Playback profile volume slider doesnt respect switching tabs

    Started by moehritz, September 16th, 2015 04:16 PM
    bug, client
    • Replies: 2
    • Views: 2,941
    Last Post: January 11th, 2016 10:50 AM
    by dante696  Go to last post
  20. Failed to connect on only 1 server

    Started by SkyZ_Fr, December 19th, 2015 11:33 AM
    bug, connect, failed, server
    • Replies: 1
    • Views: 1,496
    Last Post: December 31st, 2015 03:00 PM
    by sTimulated  Go to last post

    Forum:
    Windows

    • Replies: 2
    • Views: 2,038
    Last Post: December 14th, 2015 10:32 PM
    by lukaschristmann  Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 12,762
    Last Post: December 11th, 2015 06:01 PM
    by Schlumpi  Go to last post

    Forum:
    Windows

  21. mouse click causes mute/ unmute to engage

    Started by Turducken, February 27th, 2010 09:52 PM
    2 Pages
    1 2
    bug, laptop, mouse click, mute, unmute
    • Replies: 19
    • Views: 22,085
    Last Post: December 4th, 2015 07:50 PM
    by specialk274  Go to last post
  22. [No Bug] Connection Lost

    Started by Putzfisch, November 28th, 2015 01:21 PM
    • Replies: 0
    • Views: 2,251
    Last Post: November 28th, 2015 01:21 PM
    by Putzfisch  Go to last post

    Forum:
    Windows

  23. [Resolved] Connection Informations doen't disappear in OS X

    Started by Jannik8500, November 14th, 2015 06:13 PM
    10.11.1, bug, connection information, osx, teamspeak3
    • Replies: 3
    • Views: 1,729
    Last Post: November 19th, 2015 11:14 AM
    by ScP  Go to last post
  24. [Resolved] 0day exploit in client 3.0.0 - 3.0.18.1

    Started by Scurippio, October 21st, 2015 01:48 PM
    bug, exploit, hack
    • Replies: 13
    • Views: 7,230
    Last Post: November 11th, 2015 07:30 AM
    by dante696  Go to last post
  25. [No Bug] Error with banning people.

    Started by kdstechieblog, October 31st, 2015 04:01 AM
    • Replies: 1
    • Views: 1,065
    Last Post: November 2nd, 2015 07:55 AM
    by dante696  Go to last post
  26. Way too Much Echo

    Started by jesusaves, October 30th, 2015 02:03 PM
    bug, echo problem, echo-reduction
    • Replies: 2
    • Views: 1,342
    Last Post: October 30th, 2015 03:23 PM
    by Philosound  Go to last post

    Forum:
    Windows

  27. 3.0.16 Client Crashdump Collection (outdated)

    Started by Chris, August 6th, 2014 07:29 AM
    24 Pages
    1 2 3 4 5 ... 24
    • Replies: 354
    • Views: 108,479
    Last Post: October 25th, 2015 11:09 AM
    by CurryMO  Go to last post

    Forum:
    Off Topic

  28. Client is laggy since 3.0.18

    Started by KillaPvP, September 29th, 2015 03:34 PM
    bug
    • Replies: 1
    • Views: 1,380
    Last Post: September 30th, 2015 07:14 AM
    by dante696  Go to last post

    Forum:
    Windows

  29. TS-3.0.18 Hotkeys on OSX are broken

    Started by jangxx, September 29th, 2015 09:24 PM
    bug, hotkeys, osx
    • Replies: 0
    • Views: 1,208
    Last Post: September 29th, 2015 09:24 PM
    by jangxx  Go to last post
  30. Connection to server lost every 1-30 mins

    Started by TheWalter_White, September 20th, 2015 08:09 PM
    bug, disconnect, error
    • Replies: 1
    • Views: 2,349
    Last Post: September 22nd, 2015 12:48 PM
    by dante696  Go to last post

    Forum:
    Windows

Results 106 to 140 of 255
Page 4 of 8 1 2 3 4 5 6 7