Forum

Search:

Tag: bug 3.1

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Mouse Button 4 occasionally detects as Mouse Button 5

    Started by wilson0x4d, April 23rd, 2017 11:16 AM
    3.1.4, bug 3.1, mouse4, mouse5
    • Replies: 0
    • Views: 605
    Last Post: April 23rd, 2017 11:16 AM
    by wilson0x4d  Go to last post
  2. [Resolved] Client 3.1.x does not start (api-ms-win-crt-runtime-|1-1-0.dll)

    Started by AdriiGamerYT, January 12th, 2017 10:52 PM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 ... 6
    • Replies: 86
    • Views: 153,790
    Last Post: January 13th, 2019 03:20 PM
    by PowerFlax  Go to last post

    Forum:
    Windows

  3. (TS)DNS Failing after client 3.1

    Started by Dez747, December 31st, 2016 12:49 PM
    8 Pages
    1 2 3 4 5 ... 8
    • Replies: 106
    • Views: 24,882
    Last Post: February 25th, 2017 04:58 PM
    by Varizio  Go to last post
  4. Android BUG Report [3.1.0] Android Beta

    Started by SossenSystems, December 19th, 2016 03:09 AM
    bug 3.1
    • Replies: 1
    • Views: 903
    Last Post: December 19th, 2016 09:11 AM
    by dante696  Go to last post

    Forum:
    Android

  5. [On Todo] 3.1.0 Android shows cached icons in your gallery

    Started by SossenSystems, November 23rd, 2016 10:12 AM
    • Replies: 1
    • Views: 623
    Last Post: November 23rd, 2016 10:40 AM
    by dante696  Go to last post

    Forum:
    Android

  6. [Evaluation] Permission Names do not show description

    Started by johnkiriazis7, October 25th, 2016 03:23 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 20
    • Views: 8,069
    Last Post: March 31st, 2019 05:10 PM
    by Alligatoras  Go to last post
  7. [On Todo] Client 3.1 Beta MyTeamspeak webapi error [IO_Error]

    Started by Alpix, August 18th, 2016 06:21 PM
    3.1, bug 3.1, myteamspeak, ssl, synchronization
    • Replies: 2
    • Views: 1,873
    Last Post: August 27th, 2016 06:15 AM
    by Brady_The  Go to last post
Results 1 to 7 of 7