Forum

Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    June 2014
    Posts
    1

    Failed to connect to server

    So this morning i updated TS3 to 3.15 and now i can't connect to my clans server. been using it for about 6months with no issues until today. i tried reinstalling TS to both the lastest version (still didnt work) and an older version i had, even wiping all the saved settings, but no success. can anyone please help? log details below:

    Code:
    25/06/2014 20:19:54		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.15 (2014-06-20 07:41:30)	
    25/06/2014 20:19:54		Info	SystemInformation: Windows 8 (9200) x64 (AMD or Intel) Binary: 32bit	
    25/06/2014 20:19:54		Info	Using hardware aes	
    25/06/2014 20:19:54	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    25/06/2014 20:19:54		Info	Loading plugin: appscanner_plugin	
    25/06/2014 20:19:54		Info	Loading plugin: clientquery_plugin	
    25/06/2014 20:19:54		Info	Loading plugin: lua_plugin	
    25/06/2014 20:19:54		Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin	
    25/06/2014 20:19:54		Info	Loading plugin: test_plugin	
    25/06/2014 20:19:54		Info	Loading plugin: ts3g15	
    25/06/2014 20:19:55	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    25/06/2014 20:19:55		Info	*** Time [PLUGINS]: 308	
    25/06/2014 20:19:55	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    25/06/2014 20:19:55	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    25/06/2014 20:19:56		Info	*** Time [BUILD_GUI]: 1019	
    25/06/2014 20:19:56		Info	*** Time [SERVERVIEW]: 1045	
    25/06/2014 20:19:57		Info	*** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 1419	
    25/06/2014 20:19:57	Input	Info	Default monitoring enabled	
    25/06/2014 20:19:59		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 4587	
    25/06/2014 20:19:59		Info	*** Time [INIT]: 4587	
    25/06/2014 20:19:59	ClientUI	Info	Qt version: 5.2.1	
    25/06/2014 20:19:59	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\Andy\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    25/06/2014 20:19:59	ClientUI	Info	Last update check was: Wed Jun 25 20:07:03 2014	
    25/06/2014 20:20:17	ClientUI	Info	Connect to server: 79.133.47.6	
    25/06/2014 20:20:17	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    25/06/2014 20:20:17	ClientUI	Info	Initiating connection: 79.133.47.6:3132 79.133.47.6	
    25/06/2014 20:20:18	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    25/06/2014 20:20:18	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    25/06/2014 20:20:18	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    25/06/2014 20:21:38	ClientUI	Info	LIMSTOPWATCH onEditMixedPlaybackVoiceDataEvent (recorder): 11 ms 10	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 896	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    25/06/2014 20:21:38	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    25/06/2014 20:21:38	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    25/06/2014 20:21:38	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    25/06/2014 20:21:43	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    25/06/2014 20:21:43	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    25/06/2014 20:22:34	Input	Info	Default monitoring disabled	
    25/06/2014 20:22:34	Input	Info	Default monitoring enabled	
    25/06/2014 20:25:16	ClientUI	Info	Connect to server: 79.133.47.6	
    25/06/2014 20:25:16	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    25/06/2014 20:25:16	ClientUI	Info	Initiating connection: 79.133.47.6:3132 79.133.47.6	
    25/06/2014 20:25:16	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    25/06/2014 20:25:21	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    25/06/2014 20:25:21	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    25/06/2014 20:26:32	ClientUI	Info	Connect to server: 79.133.47.6	
    25/06/2014 20:26:32	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    25/06/2014 20:26:32	ClientUI	Info	Initiating connection: 79.133.47.6:3132 79.133.47.6	
    25/06/2014 20:26:32	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    25/06/2014 20:26:37	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    25/06/2014 20:26:37	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    25/06/2014 20:27:00	ClientUI	Info	Connect to server: 79.133.47.6	
    25/06/2014 20:27:00	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    25/06/2014 20:27:00	ClientUI	Info	Initiating connection: 79.133.47.6:3132 79.133.47.6	
    25/06/2014 20:27:01	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    25/06/2014 20:27:06	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    25/06/2014 20:27:06	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    25/06/2014 20:33:02	ClientUI	Info	ts3server: 79.133.47.6/?port=3132&nickname=Sanguinius&password=	
    25/06/2014 20:33:02	ClientUI	Info	Connect to server: 79.133.47.6	
    25/06/2014 20:33:02	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    25/06/2014 20:33:02	ClientUI	Info	Initiating connection: 79.133.47.6:3132 79.133.47.6	
    25/06/2014 20:33:02	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    25/06/2014 20:33:07	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    25/06/2014 20:33:07	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    thankyou in advance
    Last edited by Chris; June 26th, 2014 at 08:20 AM.

  2. #2
    Join Date
    December 2012
    Posts
    44
    Maybe the server was down at the time. Did you try again later?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: November 1st, 2015, 12:06 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: September 20th, 2015, 12:09 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: August 6th, 2015, 02:16 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: January 3rd, 2015, 08:41 PM
  5. Replies: 12
    Last Post: September 1st, 2014, 06:20 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •