Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    June 2014
    Posts
    1

    Wont Connect to a certain server

    i have checked that other people can connect.
    i have checked my firewall
    i have checked the ip
    i have flushed my dns
    error msg
    Code:
    26/06/2014 15:47:27		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.15 (2014-06-20 07:41:30)	
    26/06/2014 15:47:27		Info	SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit	
    26/06/2014 15:47:27		Info	Using hardware aes	
    26/06/2014 15:47:27	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    26/06/2014 15:47:27		Info	Loading plugin: appscanner_plugin	
    26/06/2014 15:47:27		Info	Loading plugin: clientquery_plugin	
    26/06/2014 15:47:27		Info	Loading plugin: lua_plugin	
    26/06/2014 15:47:27		Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin	
    26/06/2014 15:47:27		Info	Loading plugin: test_plugin	
    26/06/2014 15:47:27		Info	Loading plugin: ts3g15	
    26/06/2014 15:47:27	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    26/06/2014 15:47:27	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    26/06/2014 15:47:27	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    26/06/2014 15:47:27	Input	Info	Default monitoring enabled	
    26/06/2014 15:47:27		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 188	
    26/06/2014 15:47:27		Info	*** Time [INIT]: 189	
    26/06/2014 15:47:27	ClientUI	Info	Qt version: 5.2.1	
    26/06/2014 15:47:27	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\Venom\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    26/06/2014 15:47:28	ClientUI	Info	Last update check was: Thu Jun 26 00:08:51 2014	
    26/06/2014 15:47:29	ClientUI	Info	Connect to server: 173.199.80.178	
    26/06/2014 15:47:29	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    26/06/2014 15:47:29	ClientUI	Info	Initiating connection: 173.199.80.178:9462 173.199.80.178	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 1323	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 882	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    26/06/2014 15:47:29	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    26/06/2014 15:47:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    26/06/2014 15:47:29	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    26/06/2014 15:47:34	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    26/06/2014 15:47:34	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    26/06/2014 15:47:39		Info	Checking for updates...	
    26/06/2014 15:47:39	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "update.teamspeak.com"=176.9.148.78	
    26/06/2014 15:57:41	ClientUI	Info	Connect to server: 173.199.80.178	
    26/06/2014 15:57:41	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    26/06/2014 15:57:41	ClientUI	Info	Initiating connection: 173.199.80.178:9462 173.199.80.178	
    26/06/2014 15:57:41	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    26/06/2014 15:57:46	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    26/06/2014 15:57:46	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Last edited by Chris; June 26th, 2014 at 08:26 AM.

  2. #2
    Join Date
    December 2012
    Posts
    44
    I cannot connect either. Maybe the port is wrong, or the server is down...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Teamspeak wont connect to any server
    By RobRickwood in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: August 10th, 2011, 10:49 AM
  2. Ts wont connect to my server
    By Hydroplain in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: May 9th, 2011, 11:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •