Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    July 2014
    Posts
    4

    Android client auto-connect

    Hi,

    Does anyone know if it is possible to get the android client to automatically connect to a server / bookmark when the app is launched?

    I am trying to use an old android phone to inject audio into a channel (like the radio / TV) It works fine but occasionally TS logs out after a while (around 8 hours) so i would like to set the phone to reboot every 6 hours, load Teamspeak 3 on boot and automatically connect to a server.

    Thanks,

    Chris.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    This not possible with the mobile apps.
    The only way to connect to a server automatically** is to use a server invite. **But you have to apply, that you want to connect to it.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    July 2014
    Posts
    4
    Thanks for the quick reply. Saves me trying to make it work. Is this something that could be added in the future or is there a reason the mobile clients do not have this?

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    I don't think this will be added, as long no multi tabs are supported.
    *currently not planned on android*
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by chris021 View Post
    I am trying to use an old android phone to inject audio into a channel (like the radio / TV) It works fine but occasionally TS logs out after a while (around 8 hours)
    What value do you have in Settings --> Reconnect (Retry count, 0=no reconnect) ?

  6. #6
    Join Date
    July 2014
    Posts
    4
    Hi, i did have 15, but then i found out just how quickly 15 tries takes. i have now set it to 1500 which has kept it online for almost 24 hours now so that might have helped

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •