Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    August 2014
    Posts
    1

    Exclamation TS3 stopping other system sounds

    Hi guys, I have checked other posts about this, but these don't seem to resolve my issue.

    I have had this PC for about a year now, with no problems with TS3, this just started today. I haven't installed any updates for other programmes so not sure what's gone on.

    Basically, I have sound on everything with no problems (Steam games, you tube etc.). As soon as I connect to TS3, all sound stops on these programmes, but I can hear everything on TS3, very annoying and I cant find a fix.....

    I have played about with the sound settings of the PC, reinstalled TS3 etc.
    I have a HP Envy 700.
    Windows 8.1 64
    Intel® Core™ i7-4790
    AMD Radeon R9 270 (2 GB GDDR5 dedicated)
    16 GB DDR 3 RAM with 3 TB Storage


    using a Creative headset HS-390

    Any help would be really appreciated!

  2. #2
    Join Date
    April 2012
    Posts
    11
    Try this

    Control Panel > Sound > Playback
    From here check the properties of the devices, advanced tab
    If "Allow applications to take exclusive control of this device" is ticked, untick it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] TS3 volume lowered by system sounds
    By Bodhbh in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: April 10th, 2015, 10:06 AM
  2. [Tutorial] How to stream Sounds from System into TS
    By SmokinShark in forum Client Support
    Replies: 12
    Last Post: August 19th, 2014, 07:21 AM
  3. System Sounds and USB headset?
    By Disneydk in forum General Questions
    Replies: 6
    Last Post: March 25th, 2011, 02:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •