Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    July 2012
    Posts
    4

    Can't connect today or yesterday

    I'm running a teamspeak 3 server on a windows 7 32 bit system.

    Iv'e been running this server for about 3-1/2 years without any problem. Yesterday my friends and I were not able to connect. I have checked all the settings I know to check on the router and they are all correct. I can find no firewall blocks.

    The one thing I do see is that when going to WAN IP request the IP number no longer appears

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    December 2012
    Posts
    44
    "Everything is correct, but it doesn't work" is not a very detailed description :-)

    1. Check your internal connection first, to make sure the server is running (use the internal IP)

    2. Check your external IP hasn't changed (google for "what is my ip")

    3. Check your router settings (port forwarding 9987 to internalIP:9987)

    If it doesn't work, write mor detailed, what you tried and what messages you got, attach the log of the client trying to connect, ...)

    regards Thomas

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mic worked yesterday and now doesn't
    By Palandiell in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: January 17th, 2013, 03:32 PM
  2. got booted off ts3 yesterday and cant get back on...
    By dreamslayers in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: June 23rd, 2011, 07:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •