I opened TS3 in Windows 7 64 as usual, and logged in to the clan server I use. I saw the channels, which appeared empty. I saw on out forum that there were active TS3 users, so I closed TS3 client and when I reopened it I received a message

"Trying to connect to server on 74.91.112.7
Failed to connect to server"

Since then, I have reinstalled and rebooted, cleared the cache and saved forms/passwords, whitelisted TS3 in Windows Firewall, restarted my router, and tested on other servers. the following is a log from my most recent attempt to log in first to the clan server, then to TS Public server:

BEGIN LOG


7/30/2014 02:02:51 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.15.1 (2014-07-14 12:31:32)
7/30/2014 02:02:51 Info SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
7/30/2014 02:02:51 Info Using hardware aes
7/30/2014 02:02:51 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: appscanner_plugin
7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: clientquery_plugin
7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: lua_plugin
7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: test_plugin
7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: ts3g15
7/30/2014 02:02:51 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
7/30/2014 02:02:51 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
7/30/2014 02:02:51 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
7/30/2014 02:02:51 InputDevices Info Input device name:
7/30/2014 02:02:51 Input Info Default monitoring enabled
7/30/2014 02:02:51 Info *** Time [MAINWINDOW]: 246
7/30/2014 02:02:51 Info *** Time [INIT]: 246
7/30/2014 02:02:51 ClientUI Info Qt version: 5.2.1
7/30/2014 02:02:51 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Dangerman\AppData\Roaming\TS3Client\setti ngs.db
7/30/2014 02:02:51 ClientUI Info Last update check was: Wed Jul 30 00:49:34 2014
7/30/2014 02:02:54 ClientUI Info Connect to server: 74.91.112.7
7/30/2014 02:02:54 ClientUI Info Blacklist check ok
7/30/2014 02:02:54 ClientUI Info Initiating connection: 74.91.112.7:9987 74.91.112.7
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 882
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 882
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
7/30/2014 02:02:54 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::associateAECDevice-enter
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 882
7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::associateAECDevice-leave
7/30/2014 02:02:54 ClientUI Info Connect status: Connecting
7/30/2014 02:02:59 ClientUI Info Blacklist check timeout
7/30/2014 02:02:59 ClientUI Info Connect status: Disconnected
7/30/2014 02:02:59 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
7/30/2014 02:03:45 ClientUI Info Connect to server: voice.teamspeak.com
7/30/2014 02:03:45 ClientUI Info Trying to resolve voice.teamspeak.com
7/30/2014 02:03:45 TSDNS Info DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2
7/30/2014 02:03:45 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"
7/30/2014 02:03:49 ClientUI Info Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 0 0
7/30/2014 02:03:49 ClientUI Info Resolve successful: 194.97.114.2:9987
7/30/2014 02:03:49 ClientUI Info Blacklist check ok
7/30/2014 02:03:49 ClientUI Info Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com
7/30/2014 02:03:49 ClientUI Info Connect status: Connecting
7/30/2014 02:03:54 ClientUI Info Blacklist check timeout
7/30/2014 02:03:54 ClientUI Info Connect status: Disconnected
7/30/2014 02:03:54 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
7/30/2014 02:04:03 Input Info Default monitoring disabled
7/30/2014 02:04:03 Input Info Default monitoring enabled
7/30/2014 02:04:04 InputDevices Info Input device name:
7/30/2014 02:04:06 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak.com"=>"voice.teamspeak.com: 41144", but could not find TSDNS server there

END LOG

Any ideas what could be causing this?