Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    July 2014
    Posts
    1

    Cool "Failed to connect to server" Cannot connect to TS3 servers

    I opened TS3 in Windows 7 64 as usual, and logged in to the clan server I use. I saw the channels, which appeared empty. I saw on out forum that there were active TS3 users, so I closed TS3 client and when I reopened it I received a message

    "Trying to connect to server on 74.91.112.7
    Failed to connect to server"

    Since then, I have reinstalled and rebooted, cleared the cache and saved forms/passwords, whitelisted TS3 in Windows Firewall, restarted my router, and tested on other servers. the following is a log from my most recent attempt to log in first to the clan server, then to TS Public server:

    BEGIN LOG


    7/30/2014 02:02:51 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.15.1 (2014-07-14 12:31:32)
    7/30/2014 02:02:51 Info SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    7/30/2014 02:02:51 Info Using hardware aes
    7/30/2014 02:02:51 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: appscanner_plugin
    7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: clientquery_plugin
    7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: lua_plugin
    7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: test_plugin
    7/30/2014 02:02:51 Info Loading plugin: ts3g15
    7/30/2014 02:02:51 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    7/30/2014 02:02:51 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    7/30/2014 02:02:51 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    7/30/2014 02:02:51 InputDevices Info Input device name:
    7/30/2014 02:02:51 Input Info Default monitoring enabled
    7/30/2014 02:02:51 Info *** Time [MAINWINDOW]: 246
    7/30/2014 02:02:51 Info *** Time [INIT]: 246
    7/30/2014 02:02:51 ClientUI Info Qt version: 5.2.1
    7/30/2014 02:02:51 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Dangerman\AppData\Roaming\TS3Client\setti ngs.db
    7/30/2014 02:02:51 ClientUI Info Last update check was: Wed Jul 30 00:49:34 2014
    7/30/2014 02:02:54 ClientUI Info Connect to server: 74.91.112.7
    7/30/2014 02:02:54 ClientUI Info Blacklist check ok
    7/30/2014 02:02:54 ClientUI Info Initiating connection: 74.91.112.7:9987 74.91.112.7
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 882
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 882
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    7/30/2014 02:02:54 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::associateAECDevice-enter
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 882
    7/30/2014 02:02:54 Windows Audio Session Debug WAS::associateAECDevice-leave
    7/30/2014 02:02:54 ClientUI Info Connect status: Connecting
    7/30/2014 02:02:59 ClientUI Info Blacklist check timeout
    7/30/2014 02:02:59 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    7/30/2014 02:02:59 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    7/30/2014 02:03:45 ClientUI Info Connect to server: voice.teamspeak.com
    7/30/2014 02:03:45 ClientUI Info Trying to resolve voice.teamspeak.com
    7/30/2014 02:03:45 TSDNS Info DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2
    7/30/2014 02:03:45 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"
    7/30/2014 02:03:49 ClientUI Info Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 0 0
    7/30/2014 02:03:49 ClientUI Info Resolve successful: 194.97.114.2:9987
    7/30/2014 02:03:49 ClientUI Info Blacklist check ok
    7/30/2014 02:03:49 ClientUI Info Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com
    7/30/2014 02:03:49 ClientUI Info Connect status: Connecting
    7/30/2014 02:03:54 ClientUI Info Blacklist check timeout
    7/30/2014 02:03:54 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    7/30/2014 02:03:54 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    7/30/2014 02:04:03 Input Info Default monitoring disabled
    7/30/2014 02:04:03 Input Info Default monitoring enabled
    7/30/2014 02:04:04 InputDevices Info Input device name:
    7/30/2014 02:04:06 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak.com"=>"voice.teamspeak.com: 41144", but could not find TSDNS server there

    END LOG

    Any ideas what could be causing this?

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    m0bility
    Do you still have this problem? Maybe you had internet problems?


    Quote Originally Posted by anguine View Post
    ive been trying to fix mine for the last 5 days, no one will help
    This is a lie and you did not even try to read the thread. You just have created multiple threads and bumps with same stuff and with lack of details.

    It worked before and you did not update the server / client?
    Then something at your end has changed. Check your IP also LANIP and your router/firewall settings.

    Do not report your problem in multiple threads, please answer here
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...ct%29?p=387038
    This text is the last warning
    Last edited by dante696; August 1st, 2014 at 11:23 AM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    April 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,266
    Quote Originally Posted by anguine View Post
    ive been trying to fix mine for the last 5 days, no one will help
    I often wish that there would be a mandatory computer users license like a drivers license. People should need to prove that they know how to use a computer before doing so... this must include structured problem analysis and error reporting!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: October 16th, 2015, 02:41 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: January 1st, 2014, 10:28 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: January 17th, 2013, 09:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •