Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    June 2011
    Posts
    18

    teamspeak server help

    hi we have recently moved just yesterday and everything was fine with the server before we moved but after we install the internet at our new home i forwarded the ports and its asking me to request the ip which i keep pressing but it doesnt show the ip address i dunno whats going on please help

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by cloudstrife231 View Post
    its asking me to request the ip which i keep pressing but it doesnt show the ip address i dunno whats going on please help
    Don't worry about the wan IP needed to be requested, see this post (and the whole thread):
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...337#post385337

  3. #3
    Join Date
    June 2011
    Posts
    18
    yeh i checked the ports i even checked the logs its not even
    showing up att i may need to switch my internet box

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by cloudstrife231 View Post
    yeh i checked the ports i even checked the logs its not even
    showing up att i may need to switch my internet box
    You can know your WAN IP from this link:
    http://www.ip2location.com/

  5. #5
    Join Date
    June 2011
    Posts
    18
    o i know what the ip is but when i look at the server icon and it shows the WAN IP needs to be requested ive tried to request it several times and it wouldnt even show up at all it just keeps says needs to be rquested

  6. #6
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,008
    Just ignore it. It never should have been marked as warning in first place.

  7. #7
    Join Date
    June 2011
    Posts
    18
    i even tried to connect to it
    but the server is showing it as 0.0.0.0 in the logs when i start it

  8. #8
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,008
    That's the default setting.

  9. #9
    Join Date
    June 2011
    Posts
    18
    so how do i fix it so that the server sees my ip adress

  10. #10
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,008
    Nothing needs to be fixed. This is normal server operation mode.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: March 17th, 2015, 08:20 PM
  2. Replies: 17
    Last Post: February 13th, 2015, 09:38 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: September 17th, 2013, 09:51 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: August 2nd, 2010, 08:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •