Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    September 2014
    Posts
    1

    half hour connection lost of some users

    Hello,

    i have a root server where is the teamspeak3 server are installed.
    Since the last update to 3.0.10.3 some of my users have the problem that they lose the connection every half hour.
    I don't know the problem or where i can look for it.
    The logs are clean, nothing relevant.
    On other TS3-Server these some users have no problems.
    But not all of my users have the connection lost problem, so what can i do for these some users?

    the root server has an ubuntu linux environment, all users have the current client version.
    It's a client or server problem?

    Thanks for help

    PS: Sorry for the wrong title ... i mean half not have
    Last edited by Taikoso; September 8th, 2014 at 10:15 AM.

  2. #2
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    55
    Of course a server-side problem. Contact your serverhost

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: April 24th, 2014, 11:12 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: December 23rd, 2013, 03:34 AM
  3. Connection Lost - Users disconnecting suddenly
    By Dalejamesw in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 8
    Last Post: September 6th, 2013, 08:11 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: May 1st, 2012, 08:58 PM
  5. droped (connection lost) [above 5 users]
    By Asgeirr in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 3
    Last Post: January 16th, 2011, 08:42 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •