Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    September 2014
    Posts
    8

    TS3 icons not working

    Name:  AzST4cn.png
Views: 452
Size:  12.7 KB

    Yesterday i've seen the icons, and now i cant, everyone says they work and they still work, but i cant see them... How do i fix it?

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    People might have them cached on their computers so they can still see them. But this message usually means that the icons do not exist.

  3. #3
    Join Date
    September 2014
    Posts
    8
    Problem solved, thank you for your help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Icons not working?
    By deanoandy10 in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: July 14th, 2015, 10:16 PM
  2. Remote Show Channel Icons Not working anymore
    By CoZmicShReddeR in forum Server Support
    Replies: 5
    Last Post: March 30th, 2013, 12:02 PM
  3. Custom Icons not working
    By darkbillie in forum Client Support
    Replies: 4
    Last Post: May 17th, 2010, 08:23 PM
  4. beta 18 icons stopped working on new client
    By mavmike in forum Permission System
    Replies: 0
    Last Post: March 14th, 2010, 03:31 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •