Forum

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    July 2014
    Posts
    5

    Teamspeak set off by itself

    So as in title teamspeak set itself off when i try to log on some Teamspeak servers that i used to use or when i try to join some channels at servers that i can log on (its random about this one since sometimes it set off when i want to join one channel and next time when i try same channel i can join without problems).
    About joining TS servers issue i just get automaticly TS off by itself. Also I was told by my friends that my TS identity log on those servers and drops after 15-30 seconds.

    Sadly I cant even attach server log from this issue since as its mentioned TS just set itself off.
    Tried to reinstall TS, install previous versions, set off/on some plugins but so far nothing helped.

    I would appericate some help with this issue.

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,350
    Post logs.

  3. #3
    Join Date
    July 2014
    Posts
    5
    Log from what ? I get instant disconnect (TS shut down) so nothing special on log from that session. But here you go.
    1st log from connecting to server (TS shut down itself)
    2nd log from when i was browsing something at TS that i use (TS shut down itself)

    1st log from connecting to server (TS shut down itself)

    2014-09-07 15:21:32.750000|INFO | | | TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    2014-09-07 15:21:32.750000|INFO | | | SystemInformation: Windows XP SP3 (2600) x86 Binary: 32bit
    2014-09-07 15:21:32.921875|DEBUG |Direct Sound | | setting timer resolution to 1ms
    2014-09-07 15:21:32.968750|INFO |SoundDevManager| | Not loading wasapi sound backend windowsaudiosession_win32.dll
    2014-09-07 15:21:32.968750|INFO | | | *** Time [SPAWN_EVENTCONVERTER]: 219
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: appscanner_plugin
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: clientquery_plugin
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: lua_plugin
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: test_plugin
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: ts3g15
    2014-09-07 15:21:33.359375|INFO | | | *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 156
    2014-09-07 15:21:33.484375|INFO |Input | | Default monitoring enabled
    2014-09-07 15:21:33.515625|INFO | | | *** Time [MAINWINDOW]: 765
    2014-09-07 15:21:33.515625|INFO | | | *** Time [INIT]: 765
    2014-09-07 15:21:33.546875|INFO |ClientUI | | Qt version: 5.2.1
    2014-09-07 15:21:33.546875|INFO |ClientUI | | Using configuration location: H:\Documents and Settings\Humbart\Application Data\TS3Client\settings.db
    2014-09-07 15:21:34.046875|INFO |ClientUI | | Last update check was: N wrz 7 11:54:55 2014
    2014-09-07 15:21:42.281250|INFO |ClientUI | 1| Connect to server: 87.250.52.166
    2014-09-07 15:21:42.281250|INFO |ClientUI | 1| Blacklist check ok
    2014-09-07 15:21:42.281250|INFO |ClientUI | 1| Initiating connection: 87.250.52.166:9987 87.250.52.166
    2014-09-07 15:21:42.656250|INFO |PreProSpeex | 1| Speex version: speex-1.2beta3
    2014-09-07 15:21:42.750000|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connecting
    2014-09-07 15:21:42.906250|DEVELOP |PktHandler | | Puzzle solve time: 16
    2014-09-07 15:21:43.218750|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connected

    2nd log from when i was browsing something at TS that i use (TS shut down itself)

    2014-09-07 15:24:09.906250|INFO | | | TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    2014-09-07 15:24:09.906250|INFO | | | SystemInformation: Windows XP SP3 (2600) x86 Binary: 32bit
    2014-09-07 15:24:10.093750|DEBUG |Direct Sound | | setting timer resolution to 1ms
    2014-09-07 15:24:10.156250|INFO |SoundDevManager| | Not loading wasapi sound backend windowsaudiosession_win32.dll
    2014-09-07 15:24:10.156250|INFO | | | *** Time [SPAWN_EVENTCONVERTER]: 250
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: appscanner_plugin
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: clientquery_plugin
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: lua_plugin
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: test_plugin
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: ts3g15
    2014-09-07 15:24:10.515625|INFO | | | *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 141
    2014-09-07 15:24:10.640625|INFO |Input | | Default monitoring enabled
    2014-09-07 15:24:10.671875|INFO | | | *** Time [MAINWINDOW]: 766
    2014-09-07 15:24:10.671875|INFO | | | *** Time [INIT]: 766
    2014-09-07 15:24:10.703125|INFO |ClientUI | | Qt version: 5.2.1
    2014-09-07 15:24:10.703125|INFO |ClientUI | | Using configuration location: H:\Documents and Settings\Humbart\Application Data\TS3Client\settings.db
    2014-09-07 15:24:11.203125|INFO |ClientUI | | Last update check was: N wrz 7 11:54:55 2014
    2014-09-07 15:24:12.312500|INFO |ClientUI | 1| Connect to server: 85.214.202.123
    2014-09-07 15:24:12.328125|INFO |ClientUI | 1| Blacklist check ok
    2014-09-07 15:24:12.328125|INFO |ClientUI | 1| Initiating connection: 85.214.202.123:1234 85.214.202.123
    2014-09-07 15:24:12.593750|INFO |PreProSpeex | 1| Speex version: speex-1.2beta3
    2014-09-07 15:24:12.671875|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connecting
    2014-09-07 15:24:12.781250|DEVELOP |PktHandler | | Puzzle solve time: 17
    2014-09-07 15:24:13.|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connected
    2014-09-07 15:24:13.031250|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Establishing connection
    2014-09-07 15:24:13.234375|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connection established
    2014-09-07 15:24:13.250000|INFO |PermManager | | Loading permissions from cache
    2014-09-07 15:24:17.671875|INFO |ClientUI | | Blacklist check timeout
    Last edited by Humbart; September 29th, 2014 at 05:55 PM.

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    Post your logs on this thread, no-one in their right mind is going to download unknown files

  5. #5
    Join Date
    July 2014
    Posts
    5
    1st log from connecting to server (TS shut down itself)

    2014-09-07 15:21:32.750000|INFO | | | TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    2014-09-07 15:21:32.750000|INFO | | | SystemInformation: Windows XP SP3 (2600) x86 Binary: 32bit
    2014-09-07 15:21:32.921875|DEBUG |Direct Sound | | setting timer resolution to 1ms
    2014-09-07 15:21:32.968750|INFO |SoundDevManager| | Not loading wasapi sound backend windowsaudiosession_win32.dll
    2014-09-07 15:21:32.968750|INFO | | | *** Time [SPAWN_EVENTCONVERTER]: 219
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: appscanner_plugin
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: clientquery_plugin
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: lua_plugin
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: test_plugin
    2014-09-07 15:21:33.015625|INFO | | | Loading plugin: ts3g15
    2014-09-07 15:21:33.359375|INFO | | | *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 156
    2014-09-07 15:21:33.484375|INFO |Input | | Default monitoring enabled
    2014-09-07 15:21:33.515625|INFO | | | *** Time [MAINWINDOW]: 765
    2014-09-07 15:21:33.515625|INFO | | | *** Time [INIT]: 765
    2014-09-07 15:21:33.546875|INFO |ClientUI | | Qt version: 5.2.1
    2014-09-07 15:21:33.546875|INFO |ClientUI | | Using configuration location: H:\Documents and Settings\Humbart\Application Data\TS3Client\settings.db
    2014-09-07 15:21:34.046875|INFO |ClientUI | | Last update check was: N wrz 7 11:54:55 2014
    2014-09-07 15:21:42.281250|INFO |ClientUI | 1| Connect to server: 87.250.52.166
    2014-09-07 15:21:42.281250|INFO |ClientUI | 1| Blacklist check ok
    2014-09-07 15:21:42.281250|INFO |ClientUI | 1| Initiating connection: 87.250.52.166:9987 87.250.52.166
    2014-09-07 15:21:42.656250|INFO |PreProSpeex | 1| Speex version: speex-1.2beta3
    2014-09-07 15:21:42.750000|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connecting
    2014-09-07 15:21:42.906250|DEVELOP |PktHandler | | Puzzle solve time: 16
    2014-09-07 15:21:43.218750|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connected

    2nd log from when i was browsing something at TS that i use (TS shut down itself)

    2014-09-07 15:24:09.906250|INFO | | | TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    2014-09-07 15:24:09.906250|INFO | | | SystemInformation: Windows XP SP3 (2600) x86 Binary: 32bit
    2014-09-07 15:24:10.093750|DEBUG |Direct Sound | | setting timer resolution to 1ms
    2014-09-07 15:24:10.156250|INFO |SoundDevManager| | Not loading wasapi sound backend windowsaudiosession_win32.dll
    2014-09-07 15:24:10.156250|INFO | | | *** Time [SPAWN_EVENTCONVERTER]: 250
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: appscanner_plugin
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: clientquery_plugin
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: lua_plugin
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: test_plugin
    2014-09-07 15:24:10.203125|INFO | | | Loading plugin: ts3g15
    2014-09-07 15:24:10.515625|INFO | | | *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 141
    2014-09-07 15:24:10.640625|INFO |Input | | Default monitoring enabled
    2014-09-07 15:24:10.671875|INFO | | | *** Time [MAINWINDOW]: 766
    2014-09-07 15:24:10.671875|INFO | | | *** Time [INIT]: 766
    2014-09-07 15:24:10.703125|INFO |ClientUI | | Qt version: 5.2.1
    2014-09-07 15:24:10.703125|INFO |ClientUI | | Using configuration location: H:\Documents and Settings\Humbart\Application Data\TS3Client\settings.db
    2014-09-07 15:24:11.203125|INFO |ClientUI | | Last update check was: N wrz 7 11:54:55 2014
    2014-09-07 15:24:12.312500|INFO |ClientUI | 1| Connect to server: 85.214.202.123
    2014-09-07 15:24:12.328125|INFO |ClientUI | 1| Blacklist check ok
    2014-09-07 15:24:12.328125|INFO |ClientUI | 1| Initiating connection: 85.214.202.123:1234 85.214.202.123
    2014-09-07 15:24:12.593750|INFO |PreProSpeex | 1| Speex version: speex-1.2beta3
    2014-09-07 15:24:12.671875|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connecting
    2014-09-07 15:24:12.781250|DEVELOP |PktHandler | | Puzzle solve time: 17
    2014-09-07 15:24:13.|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connected
    2014-09-07 15:24:13.031250|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Establishing connection
    2014-09-07 15:24:13.234375|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connection established
    2014-09-07 15:24:13.250000|INFO |PermManager | | Loading permissions from cache
    2014-09-07 15:24:17.671875|INFO |ClientUI | | Blacklist check timeout

  6. #6
    Join Date
    September 2014
    Posts
    1

    Thumbs down TS3 shuwdowns when connecting to servers

    Hello.

    This is something unusual. I never had problems with TS3 before, and now, with all this updates and features all I have been notice is the amount of reports happening.

    My problem is i can't connect to any server. There is not a single one i can connect. I've reinstalled it, I try to update it, I tried to check my logs, which, for some reason, I can't see, I've checked if there are any files missing, I've opened a firewall entrance, and until now, nothing. I'm tired of cheking this foruns and finding not a single answer to this problems. I'm not the 1st one to complain and I'll probably won't be the last. I need TeamSpeak 3 to work. I'm going to start to run one of the biggest communites in my country and I can't use their talk-chat (teamspeak 3) because of this stupid problem. I wonder why you guys removed the featured of placing the PORT of the IP because now, it doesn't work.

    When I started to have this problem it was only servers with definitions of IP:PORT. Now it's every server. PLEASE, FIX THIS. It's getting annoying!

    Thank you. And, PLEASE, do not remove this thread. And if you have solutions, at least, place them here so no one has to look so much like I had to, finding 0 answers.

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    Check your XP logs next time this happens, they might throw up some clues

  8. #8
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    Did you check your XP logs as I suggested in post #8?

  9. #9
    Join Date
    July 2014
    Posts
    5
    Yes i did. However there is totaly no record of TS issue/stuff.

  10. #10
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    There is nothing wrong in your logs and you use an operation system, that is no longer supported from Microsoft.

    Try to turn off your firewall, spyware tools or make a check that your computer isn't infected.
    Check your XP logfiles.
    Try an older Client (for testing)
    Make sure , that your CPU supports SSE1 and SSE2.
    Update all your drivers etc.
    Use Windows 7 or 8.1, to make sure, that is nothing in your operation system.

    @ iYura
    We did not remove the support using ip and port to conenct to a server.
    Just enter 123.123.123.123:9999 as an example and you will be connected to that ip and port.
    Port 9987 will be removed if it was added. And will be used, if it wasn't added.

    So far there is nothing more suggest here.

    This forum offers free support and does not mean, that everyone has an answer to anything about ts.
    Not everyone knows your hardware or software, that is used. It's something that can cause trouble too.

    All bumps without details will be deleted!
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Servers not connecting
    By Flt Lt Elven in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: November 9th, 2014, 06:53 PM
  2. Client is connecting to 2 servers
    By Xalotas in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: July 15th, 2010, 09:09 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •