Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    October 2014
    Posts
    1

    Unhappy Resolving, but not connecting.

    Hello,

    I have the 64-Client on my 64bit System. I already reinstalled it twice but didn't help. So I thought I'll get help from here.
    My Client Log:
    Code:
    10/8/2014 19:32:34		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)	
    10/8/2014 19:32:34		Info	SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit	
    10/8/2014 19:32:34	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    10/8/2014 19:32:34		Info	*** Time [SPAWN_EVENTCONVERTER]: 294	
    10/8/2014 19:32:35		Info	*** Time [ICONMANGER]: 628	
    10/8/2014 19:32:35		Info	Loading plugin: appscanner_plugin	
    10/8/2014 19:32:35		Info	Loading plugin: clientquery_plugin	
    10/8/2014 19:32:35		Info	Loading plugin: lua_plugin	
    10/8/2014 19:32:35		Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin	
    10/8/2014 19:32:35		Info	Loading plugin: test_plugin	
    10/8/2014 19:32:35		Info	Loading plugin: ts3g15	
    10/8/2014 19:32:35	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    10/8/2014 19:32:36		Info	*** Time [PLUGINS]: 791	
    10/8/2014 19:32:36	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    10/8/2014 19:32:36	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    10/8/2014 19:32:36		Info	*** Time [SERVERVIEW]: 154	
    10/8/2014 19:32:36		Info	*** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 210	
    10/8/2014 19:32:36		Info	*** Time [LOAD_usb_ids]: 162	
    10/8/2014 19:32:36	Input	Info	Default monitoring enabled	
    10/8/2014 19:32:36		Info	*** Time [HOTKEYS]: 164	
    10/8/2014 19:32:37		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 2628	
    10/8/2014 19:32:37		Info	*** Time [INIT]: 2629	
    10/8/2014 19:32:37		Info	*** Time [NOTIFICATIONS]: 461	
    10/8/2014 19:32:37	ClientUI	Info	Qt version: 5.2.1	
    10/8/2014 19:32:37	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\Louis Pierre Tepper\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    10/8/2014 19:32:38	ClientUI	Info	Last update check was: Wed Oct 8 17:45:44 2014	
    10/8/2014 19:32:55	ClientUI	Info	Connect to server: l****field.nitrado.net	
    10/8/2014 19:32:55	ClientUI	Info	Trying to resolve l****field.nitrado.net	
    10/8/2014 19:32:55	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.l****field.nitrado.net"	
    10/8/2014 19:32:55	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.l****field.nitrado.net"	
    10/8/2014 19:32:55	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "l****field.nitrado.net"=194.***.***.33	
    10/8/2014 19:32:59	ClientUI	Info	Lookup finished: 194.***.***.33 9987 l****field.nitrado.net 0 0	
    10/8/2014 19:32:59	ClientUI	Info	Resolve successful: 194.***.***.33:9987	
    10/8/2014 19:32:59	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    10/8/2014 19:32:59	ClientUI	Info	Initiating connection: 194.***.***.33:9987 l****field.nitrado.net	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 896	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    10/8/2014 19:32:59	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    10/8/2014 19:32:59	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    10/8/2014 19:32:59	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    10/8/2014 19:33:04	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    10/8/2014 19:33:04	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    10/8/2014 19:35:13	Input	Info	Default monitoring disabled	
    10/8/2014 19:35:13	Input	Info	Default monitoring enabled	
    10/8/2014 19:36:09	ClientUI	Info	Connect to server: l****field.nitrado.net	
    10/8/2014 19:36:09	ClientUI	Info	Trying to resolve l****field.nitrado.net	
    10/8/2014 19:36:09	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "l****field.nitrado.net"=194.***.***.33	
    10/8/2014 19:36:09	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.l****field.nitrado.net"	
    10/8/2014 19:36:13	ClientUI	Info	Lookup finished: 194.***.***.33 9987 l****field.nitrado.net 0 0	
    10/8/2014 19:36:13	ClientUI	Info	Resolve successful: 194.***.***.33:9987	
    10/8/2014 19:36:13	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    10/8/2014 19:36:13	ClientUI	Info	Initiating connection: 194.***.***.33:9987 l****field.nitrado.net	
    10/8/2014 19:36:13	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    10/8/2014 19:36:18	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    10/8/2014 19:36:18	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    10/8/2014 19:36:51	Input	Info	Default monitoring disabled	
    10/8/2014 19:36:51	Input	Info	Default monitoring enabled	
    10/8/2014 19:37:52	Input	Info	Default monitoring disabled	
    10/8/2014 19:37:52	Input	Info	Default monitoring enabled	
    10/8/2014 19:39:46	Input	Info	Default monitoring disabled	
    10/8/2014 19:39:46	Input	Info	Default monitoring enabled	
    10/8/2014 19:43:49	Input	Info	Default monitoring disabled	
    10/8/2014 19:43:49	Input	Info	Default monitoring enabled	
    10/8/2014 19:45:23	Input	Info	Default monitoring disabled	
    10/8/2014 19:45:23	Input	Info	Default monitoring enabled	
    10/8/2014 19:47:37		Info	Memory usage: 38.26 MiB	
    10/8/2014 19:59:31	ClientUI	Info	Connect to server: 50.23.212.53	
    10/8/2014 19:59:32	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    10/8/2014 19:59:32	ClientUI	Info	Initiating connection: 50.23.212.53:5410 50.23.212.53	
    10/8/2014 19:59:38	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    10/8/2014 19:59:41	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    10/8/2014 19:59:41	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    10/8/2014 19:59:41	Windows Audio Session	Debug	RenderDeviceContext inner loop lasted > 20 ms 146	
    10/8/2014 19:59:42	Windows Audio Session	Debug	RenderDeviceContext inner loop lasted > 20 ms 23	
    10/8/2014 20:02:37		Info	Memory usage: 35.48 MiB	
    10/8/2014 20:04:58	ClientUI	Info	Connect to server: l****field.nitrado.net	
    10/8/2014 20:04:58	ClientUI	Info	Trying to resolve l****field.nitrado.net	
    10/8/2014 20:04:58	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.l****field.nitrado.net"	
    10/8/2014 20:04:58	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.l****field.nitrado.net"	
    10/8/2014 20:04:58	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.nitrado.net"	
    10/8/2014 20:04:58	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "l****field.nitrado.net"=194.***.***.33	
    10/8/2014 20:05:02	ClientUI	Info	Lookup finished: 194.***.***.33 9987 l****field.nitrado.net 0 0	
    10/8/2014 20:05:02	ClientUI	Info	Resolve successful: 194.***.***.33:9987	
    10/8/2014 20:05:02	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    10/8/2014 20:05:02	ClientUI	Info	Initiating connection: 194.***.***.33:9987 l****field.nitrado.net	
    10/8/2014 20:05:02	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    10/8/2014 20:05:07	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    10/8/2014 20:05:07	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Thank you in advance.
    Last edited by Chris; October 9th, 2014 at 03:29 PM.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    The server isn't reachable under the given ip
    <14:07:51> Trying to connect to server on 194.***.***.33
    <14:07:56> Failed to connect to server


    Please contact the hoster or the admin of this server.
    Last edited by Chris; October 9th, 2014 at 03:25 PM. Reason: masking
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,078
    Server's working fine:

    <15:43:28> Trying to resolve hostname l****field.nitrado.net
    <15:43:28> Trying to connect to server on l****field.nitrado.net
    <15:43:28> No Skrillex allowed.
    <15:43:29> Connected to Server: "Spielgruppe **************"
    Though I have to disagree with the Servername as it is borderline legal at best.
    Last edited by Chris; October 9th, 2014 at 03:24 PM. Reason: masked server name
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Freezes while resolving hostname
    By Cthepwn in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: August 1st, 2014, 08:46 PM
  2. [Resolved] Resolving UNICODE Hostnames, 3 RC1
    By Letters in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: June 9th, 2011, 11:15 AM
  3. Country resolving for clients
    By znypan in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: August 11th, 2010, 06:27 PM
  4. Country resolving for clients
    By znypan in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 2
    Last Post: August 11th, 2010, 11:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •