Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    October 2014
    Posts
    4

    Failed to connect to server! (alot of Servers)

    Hello

    Since some months I have a very annoying problem with Teamspeak.

    I'm getting the Error message "Failed to connect to server" on alot of different servers.

    But other Servers work perfectly fine.

    Not even the default voice.teamspeak.com Server works!!!

    What I already tried:

    Deinstall Microsoft Security essentials
    Deactivate Firewall
    Adding ALL the Ports IN/OUT UDP/TCP suggested on the Teamspeak.com page
    ipconfig renew dns flush etc.
    router restart
    restart computer
    running teamspeak in administrator mode and changing the compatibilities
    deinstall hole teamspeak WITH all the hidden folders in APPDATA and reinstall it


    I did EVERYTHING I knew to do I'm currently out of options.

    I guess another programm is making ts3 not work or something else I really dont know.

    I need your help!!


    PC Specifications:

    Windows 7 64bit
    8GB ram
    Intel core i7-2600K CPU 3.40GHz
    No Domain

    Teamspeak version:

    Teamspeak 3 Version 3.0.16 (current)


    ERROR LOG Teamspeak 3:

    31.10.2014 21:35:34 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    31.10.2014 21:35:34 Info SystemInformation: Windows 7 (7600) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    31.10.2014 21:35:34 Info Using hardware aes
    31.10.2014 21:35:34 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    31.10.2014 21:35:34 Info Loading plugin: appscanner_plugin
    31.10.2014 21:35:34 Info Loading plugin: clientquery_plugin
    31.10.2014 21:35:34 Info Loading plugin: lua_plugin
    31.10.2014 21:35:34 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    31.10.2014 21:35:34 Info Loading plugin: test_plugin
    31.10.2014 21:35:34 Info Loading plugin: ts3g15
    31.10.2014 21:35:34 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    31.10.2014 21:35:34 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    31.10.2014 21:35:34 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    31.10.2014 21:35:35 Info *** Time [SERVERVIEW]: 104
    31.10.2014 21:35:35 Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 222
    31.10.2014 21:35:35 Info *** Time [LOAD_usb_ids]: 196
    31.10.2014 21:35:35 InputDevices Info Input device name: Logitech, Inc. Unifying Receiver
    31.10.2014 21:35:35 Input Info Default monitoring enabled
    31.10.2014 21:35:35 Info *** Time [HOTKEYS]: 200
    31.10.2014 21:35:35 Info *** Time [MAINWINDOW]: 784
    31.10.2014 21:35:35 Info *** Time [INIT]: 784
    31.10.2014 21:35:35 ClientUI Info Qt version: 5.2.1
    31.10.2014 21:35:35 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Simon\AppData\Roaming\TS3Client\settings. db
    31.10.2014 21:35:35 ClientUI Info Last update check was: Fr Okt 31 20:39:46 2014
    31.10.2014 21:35:37 ClientUI Info Connect to server: voice.teamspeak.com
    31.10.2014 21:35:37 ClientUI Info Trying to resolve voice.teamspeak.com
    31.10.2014 21:35:37 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"
    31.10.2014 21:35:37 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.voice.teamspeak.com"
    31.10.2014 21:35:37 TSDNS Info DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2
    31.10.2014 21:35:37 TSDNS Info TSDNS found at "voice.teamspeak.com" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987
    31.10.2014 21:35:37 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak.com"=>"voice.teamspeak.com: 41144" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987
    31.10.2014 21:35:37 ClientUI Info Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 1 0
    31.10.2014 21:35:37 ClientUI Info Resolve successful: 194.97.114.2:9987
    31.10.2014 21:35:37 ClientUI Info Blacklist check ok
    31.10.2014 21:35:37 ClientUI Info Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 882
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 320
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    31.10.2014 21:35:38 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    31.10.2014 21:35:38 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    31.10.2014 21:35:38 ClientUI Info Connect status: Connecting
    31.10.2014 21:35:38 PktHandler Devel Puzzle solve time: 14
    31.10.2014 21:35:43 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    31.10.2014 21:35:43 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    31.10.2014 21:45:54 ClientUI Info Connect to server: antrox.de
    31.10.2014 21:45:54 ClientUI Info Trying to resolve antrox.de
    31.10.2014 21:45:54 TSDNS Info DNS resolve successful, "antrox.de"=193.192.59.188
    31.10.2014 21:45:54 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.antrox.de"
    31.10.2014 21:45:56 ClientUI Info Lookup finished: 193.192.59.188 2015 antrox.de 0 0
    31.10.2014 21:45:56 ClientUI Info Resolve successful: 193.192.59.188:2015
    31.10.2014 21:45:56 ClientUI Info Blacklist check ok
    31.10.2014 21:45:56 ClientUI Info Initiating connection: 193.192.59.188:2015 antrox.de
    31.10.2014 21:45:56 ClientUI Info Connect status: Connecting
    31.10.2014 21:45:56 PktHandler Devel Puzzle solve time: 14
    31.10.2014 21:46:01 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    31.10.2014 21:46:01 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    31.10.2014 21:50:35 Info Memory usage: 91.87 MiB

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    Is it that default port works and others don't?

  3. #3
    Join Date
    October 2014
    Posts
    4
    This antrox.de:2015 doesn't work.

    I also CAN'T Join with the normal Ip of the Server which would be 193.192.59.188:2015

    Maybe the Teamspeak can't resolve the Hostname?
    Last edited by dante696; November 5th, 2014 at 07:52 AM.

  4. #4
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    As at least that antrox.de server is pingable (and your resolved IP is correct), please tracert that server. If you cannot ping it, it's a routing error. If you can ping it, but TS cannot connect, it's either ISP censorship or all those servers block your IP (which is unlikely).

  5. #5
    Join Date
    October 2014
    Posts
    4
    Tracert works with every single Ip
    Ping works with every single Ip

    I just cant connect to the dam server.

  6. #6
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    Ask your ISP.

  7. #7
    Join Date
    October 2014
    Posts
    4
    No I know now it is 100% a issue of my computer. I couldn't find out what issue exactly i cleared my hole Drives but it still doesnt work now I will have to reinstall windows.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: August 6th, 2015, 01:16 AM
  2. Replies: 12
    Last Post: September 1st, 2014, 05:20 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: August 1st, 2014, 11:12 AM
  4. Failed to Connect to Any Servers
    By kevingrayjnr in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: February 19th, 2014, 11:52 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: January 1st, 2014, 10:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •