Forum

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    November 2014
    Posts
    1

    Exclamation Crash on connect to any server

    When i try and connect to any server (tried 3 different servers) I crash with not log or message. It used to only happen when I connected to just one server, now it is for all servers.

    I am running:
    Windows 7 x64
    TS 3.0.16

    I have tried:
    Uninstalling (deleting user data)
    Deleting cache
    Manually checking Program files and AppData (roaming and local) for any sign of TS
    Looking in user/Documents for crashlog: none found.
    Installing x86 version

    Edit:

    after doing some more research i found the log file in appdata, here it is:
    Code:
    2014-11-19 15:13:01.309498|INFO    |              |   | TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    2014-11-19 15:13:01.309498|INFO    |              |   | SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    2014-11-19 15:13:01.310498|INFO    |              |   | Using hardware aes
    2014-11-19 15:13:01.327499|DEBUG   |Direct Sound  |   | setting timer resolution to 1ms
    2014-11-19 15:13:01.372501|INFO    |              |   | Loading plugin: appscanner_plugin
    2014-11-19 15:13:01.372501|INFO    |              |   | Loading plugin: clientquery_plugin
    2014-11-19 15:13:01.372501|INFO    |              |   | Loading plugin: lua_plugin
    2014-11-19 15:13:01.372501|INFO    |              |   | Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    2014-11-19 15:13:01.372501|INFO    |              |   | Loading plugin: test_plugin
    2014-11-19 15:13:01.372501|INFO    |              |   | Loading plugin: ts3g15
    2014-11-19 15:13:01.374501|INFO    |Query         |   | listening on 127.0.0.1:25639
    2014-11-19 15:13:01.693520|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2014-11-19 15:13:01.693520|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2014-11-19 15:13:01.738522|INFO    |              |   | *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 193
    2014-11-19 15:13:01.775524|INFO    |Input         |   | Default monitoring enabled
    2014-11-19 15:13:01.798526|INFO    |              |   | *** Time [MAINWINDOW]: 490
    2014-11-19 15:13:01.799526|INFO    |              |   | *** Time [INIT]: 491
    2014-11-19 15:13:01.813527|INFO    |ClientUI      |   | Qt version: 5.2.1
    2014-11-19 15:13:01.813527|INFO    |ClientUI      |   | Using configuration location: C:\Users\user\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db
    2014-11-19 15:13:02.314555|INFO    |ClientUI      |   | Last update check was: Wed Nov 19 15:07:32 2014
    2014-11-19 15:13:04.022653|INFO    |ClientUI      |  1| Connect to server: 85.214.40.86
    2014-11-19 15:13:04.024653|INFO    |ClientUI      |  1| Blacklist check ok
    2014-11-19 15:13:04.024653|INFO    |ClientUI      |  1| Initiating connection: 85.214.40.86:10001 85.214.40.86
    2014-11-19 15:13:04.327670|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2014-11-19 15:13:04.327670|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2014-11-19 15:13:04.327670|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::openDevice-enter
    2014-11-19 15:13:04.334671|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS Buffer size: 3840
    2014-11-19 15:13:04.334671|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::openDevice-leave
    2014-11-19 15:13:04.334671|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::startDevice-enter
    2014-11-19 15:13:04.335671|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::startDevice-leave
    2014-11-19 15:13:04.627688|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2014-11-19 15:13:04.627688|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2014-11-19 15:13:04.627688|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::openDevice-enter
    2014-11-19 15:13:04.641688|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS Buffer size: 1920
    2014-11-19 15:13:04.641688|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::openDevice-leave
    2014-11-19 15:13:04.641688|INFO    |PreProSpeex   |  1| Speex version: speex-1.2beta3
    2014-11-19 15:13:04.642688|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::startDevice-enter
    2014-11-19 15:13:04.642688|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::startDevice-leave
    2014-11-19 15:13:04.644689|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Connecting
    2014-11-19 15:13:04.976708|DEVELOP |PktHandler    |   | Puzzle solve time: 8
    2014-11-19 15:13:05.397732|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Disconnected
    2014-11-19 15:13:05.397732|INFO    |ClientUI      |  1| Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0
    2014-11-19 15:13:08.866930|INFO    |ClientUI      |  1| Initiating connection: 85.214.40.86:10001 85.214.40.86
    2014-11-19 15:13:09.315956|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Connecting
    2014-11-19 15:13:09.642974|DEVELOP |PktHandler    |   | Puzzle solve time: 7
    2014-11-19 15:13:09.998995|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Connected

    Each time I tried connecting to 3 different servers.
    Last edited by MiniJack; November 22nd, 2014 at 02:39 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] teamspeak 3 application android crash crash crash
    By hycksou in forum Android
    Replies: 4
    Last Post: July 5th, 2017, 07:05 PM
  2. Crash after connect to any Server
    By phantomX in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: October 10th, 2014, 01:10 PM
  3. Ts3 crash after connect to server
    By nightbomber in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: October 31st, 2013, 01:52 AM
  4. Crash after connect any server
    By chi110r in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: March 7th, 2013, 12:24 PM
  5. TS3 crash on server connect
    By htbill in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: December 22nd, 2010, 08:52 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •