Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    November 2014
    Posts
    1

    Question specific server bug - a single server "doesnt work"

    Hello , since yesterday i got a problem with my Teamspeak Server im hanging out every day .
    If i connect to this server my rights are not shown , it looks like the server is empty and i cant switch channels.
    But if i connect similar on my laptop , im in the lobby with right and so on in the lobby of the server.
    It only looks like the server "wouldnt work" , but there is no problem with the server.
    I can connect to every other server , those who i visit more often too , only this single server "doesnt work".

    I can connect to this server , but with the problems and i get reconnected every 50 seconds.
    It shows this log if i join:
    24.11.2014 20:13:09SCHandlerWarningGot command data while disconnected, dropping
    24.11.2014 20:19:14ClientUIInfoConnect to server: 79.133.47.2
    24.11.2014 20:19:14ClientUIInfoConnect status: Disconnected
    24.11.2014 20:19:14ClientUIInfoDisconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0
    24.11.2014 20:19:14BookmarksInfoDisconnect, total time: 364 - 666
    24.11.2014 20:19:14ClientUIInfoConnecting to next server...
    24.11.2014 20:19:14ClientUIInfoConnect to server: 79.133.47.2
    24.11.2014 20:19:14ClientUIInfoBlacklist check ok
    24.11.2014 20:19:14ClientUIInfoInitiating connection: 79.133.47.2:4001 79.133.47.2
    24.11.2014 20:19:15ClientUIInfoConnect status: Connecting
    24.11.2014 20:19:15PktHandlerDevelPuzzle solve time: 12
    24.11.2014 20:19:15ClientUIInfoConnect status: Connected
    24.11.2014 20:19:15ClientUIInfoConnect status: Establishing connection
    24.11.2014 20:19:15ClientUIInfoConnect status: Connection established
    24.11.2014 20:19:15PermManagerInfoRequesting permissions from server
    I tried to solve the problem by myself with some friends , i re-installed
    teamspeak 3 too , and now the it wont update anymore for any reason .
    The detail log shows this :
    Previous update session for v. 1407159763 found
    Starting update process
    Download / check product ini
    Downloading client_win64.ini
    http://ts3dl1.mirror.light-speed.com/ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini returned 404
    file client_win64.ini timed out on mirror Q
    http://dl-01.teamspeak.ngz.net/ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini returned 404
    file client_win64.ini timed out on mirror N
    Beim Herunterladen von ftp://tsdown:[email protected]/ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini trat ein Fehler auf: /ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini: No such file or directory
    http://teamspeak.gameserver.gamed.de/ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini returned 404
    http://mirrors.bargainvoice.com/teamspeak/ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini returned 302
    http://ftp.4players.de/pub/hosted/ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini returned 404
    file client_win64.ini timed out on mirror Q
    Connecting to host failed:
    Verbindung mit 217.114.222.179 verweigert
    Beim Herunterladen von ftp://tsdown:[email protected]/ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini trat ein Fehler auf: /ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini: No such file or directory
    Beim Herunterladen von ftp://tsdown:[email protected]/ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini trat ein Fehler auf: /ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini: No such file or directory
    file client_win64.ini timed out on mirror H
    Beim Herunterladen von ftp://ts3au:[email protected]/ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini trat ein Fehler auf: /ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
    http://dl-2.verygames.net/teamspeak/ts3/updater-images/client/1407159763/client_win64.ini returned 302
    I dont have a single idea what my mistake is and i am kinda confused after trying to solve this

    I hope someone can help me

    Seran0

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,371
    You have no permissions. That's it. Problem solved.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "Failed to connect" to a specific server.
    By McSlashed in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: May 3rd, 2013, 09:35 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: November 13th, 2011, 04:30 PM
  3. [Fixed] "Show Server Query Clients" sometimes not work
    By Stefan1200 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 6
    Last Post: August 27th, 2010, 11:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •