Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    August 2009
    Location
    England
    Posts
    31

    TSDNS does not work

    Hello there, I've got a problem with setting up TSDNS. In my tsdns_settings.ini I've got:

    Code:
    domain.com=1.2.3.4:9987
    ts.domain.com=1.2.3.4:9990
    and it doesn't work, when Im trying to connect with ts.domain.com it still connects me to my main teamspeak server with port 9987. Is there anything else that I need to do to make it work?

    this is tsdns reply when I run it:

    Code:
    Scanned tsdns_settings.ini, number of entries: 2 normal and 0 wildcards
    I've got latest linux server.

  2. #2
    Join Date
    April 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,266
    Delete the probably existing DNS A record for ts.domain.com.

    But if you'd ask me, I'd say don't use TSDNS at all... it's an evil abomination.
    It is much better to use DNS SRV records.

  3. #3
    Join Date
    August 2009
    Location
    England
    Posts
    31
    I was googling that DNS SRV but I found no tutorial how to set it up nothing, i dont even know where to start, i would appreciate some link.

  4. #4
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,371
    See TS3 FAQ.

  5. #5
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    530
    To add to numma's post:
    https://support.teamspeakusa.com/ind...ns-srv-records

    For example, the following SRV record would instruct the TeamSpeak 3 Client to connect to a TeamSpeak 3 Server running on UDP port 1337 while using yourdomain.tld as server address:

    _ts3._udp.yourdomain.tld. 86400 IN SRV 0 5 1337 yourdomain.tld.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: September 11th, 2015, 10:09 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: August 4th, 2013, 02:52 PM
  3. [Resolved] tsdns does not work as I want
    By cr0co in forum Server Support
    Replies: 11
    Last Post: January 9th, 2013, 04:15 PM
  4. [No Bug] The TSDNS doesnt work on my cent os vps
    By Reksh in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 12
    Last Post: April 7th, 2011, 12:44 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •