Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,794

    Sound pack not respecting volume settings

    I have all of my sounds on my phone set to muted. Yet TS3 ignores this and still plays sound pack sounds from the speaker. I have set my phone to use Hands free mode, but it should still respect the volume settings for media or notifications. Phone is a Samsung GT-I9500 on official 4.4.2 ROM.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,942
    After a conversation with developer:
    It's technical not possible for us to split the audio stream for voice and sound packs.

    Please deactivate the sound pack if you want to hear users but not the sound pack.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,794
    Your not understanding. I don't want the sound streams separate, I just expect them to respect the volume set on the device (using the volume buttons on the phone). If the device has the volume muted for everything (Media, ringtone, system, notification) I should not hear anything from TS3.

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,942
    The volume on Sony XperiaL & Samsung Note 2 do respect change, when i change the volume for the current playback mode "Voice Call".

    I can't mute volume for this, not in TS and not while i am at the telehpone.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: August 20th, 2015, 05:19 PM
  2. Sound Pack Volume Control Doesn't work.
    By alinayg in forum macOS
    Replies: 0
    Last Post: March 7th, 2014, 12:16 AM
  3. [Sound Pack] Polish Sound Pack Beta
    By Lesny321 in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: June 3rd, 2011, 07:12 AM
  4. Volume settings
    By Kickoff in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: December 10th, 2010, 10:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •