Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    January 2004
    Location
    S-H
    Posts
    27

    Server doesn´t start

    This is a question to those of you who probably know the Linux "Eisfair" Project. I installed Eisfair1 and after some troubleshooting TS3 runs smootly. (mount -t tmpfs tmpfs /dev/shm).
    However I then tried to run TS3 on Eisfair-ng but TS3 does not start. Error while using the Startscript is: "./ts3server_startscript.sh: line 128: ./ts3server_linux_x86: not found
    TeamSpeak 3 server could not start"
    Error with using the minimal Startscript: ./ts3server_minimal_runscript.sh: line 31: ./ts3server_linux_x86: not found
    Does someone has an idea how to fix this error. A special TS3 group and user was createdt and TS3 was installed that way.
    Thank you and regards,
    Gerd

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,340
    apt-get install ia32-libs?

  3. #3
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,076
    or just download and run the 64 bit version of the server.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  4. #4
    Join Date
    January 2004
    Location
    S-H
    Posts
    27
    "apt-get" doesn´t work for Eisfair-ng (based on Alpine Linux.) Think it has to be a "wget" command. I will step through all the available packets, listed in the "Setup" Menu. Otherwise I will use Eisfair1 or Debian which worked fine.

  5. #5
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,340
    wget and apt-get are not related. wget is a download program, apt-get is a package manager.
    If you don't know the name of your OS's package manager, don't use that OS.

  6. #6
    Join Date
    January 2004
    Location
    S-H
    Posts
    27
    numma, of course you are right. I now tried to install the 64bit version, doesn´t work either on Eis-ng.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] server doesn't start
    By ExeLanCe in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 2
    Last Post: March 18th, 2013, 11:16 AM
  2. Server Doesn't Start
    By Rainbow666666 in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 4
    Last Post: March 8th, 2013, 06:28 AM
  3. Server doesn't start
    By __x22 in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: July 9th, 2010, 02:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •