Forum

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
  1. #16
    Join Date
    July 2012
    Posts
    4
    Ok got everything working. Very nice, I think you should add Spotify like you can do with the mopidy method!
    Last edited by Lazer; March 14th, 2015 at 01:50 AM.

  2. #17
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Just to notify everyone that's still using the old version: the newer versions require a manual update to version 0.9.5.

    The windows version comes with an installer now, so if you had problems before, you might want to try it again

  3. #18
    Join Date
    March 2015
    Posts
    8
    Hello. I have a serious problem. I'm using VPS with Debian. Your plugin requires API 20, whose is for example in version 3.0.16. But this version doesn't run for me. I'm getting this message: http://i.imgur.com/T2as1P8.png
    Last working version is 3.0.13.1, but it has API 19...
    Please help

  4. #19
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Looks like a problem with the X-server, not with the client itself. :/

  5. #20
    Join Date
    November 2014
    Location
    Germany
    Posts
    12
    the x server display is used try to kill the xserver and restart it :-)

  6. #21
    Join Date
    March 2015
    Posts
    8
    I tried it a lot of times. Tried restarting xserver, rebooting vps, reinstalling TS3, and nothing. There are people that it works for them, and people who have this problem. There is "Nie ma takiego pliku ani katalogu" - it means "No such file or directory". Ok, but with file? There's no information...
    If autor release plugin with API 19 it would be great... ;x

  7. #22
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Why are you trying to start ./ts3client_runscript.sh (and that from the console) in the first place? The command should be xinit ... like it says in the documentation. Could you post the output of that please?

  8. #23
    Join Date
    March 2015
    Posts
    8
    OMG it works! I don't have Lxde Window Manager, but screw it, it works! I tried to run that before documentation was created ;P Thank you very much!

  9. #24
    Join Date
    November 2012
    Posts
    38
    I love ur bot mate! Everything works great!
    All i would like to see, is downloading from youtube PLAYLISTS (whole playlist i mean)
    But it rules and works in 100%

    Edit: let me know where to change the language so i can translate it to Polish as well

  10. #25
    Join Date
    March 2014
    Posts
    6
    Very nice dude !
    Works very nice and low very usage cpu/ram ! (linux)
    For me its a best TS3 tools music bot !

  11. #26
    Join Date
    January 2015
    Posts
    5
    I am getting this error but I cant seem to find a solution
    [email protected]:/opt# sudo wget https://frie.se/ts3bot/ts3soundboardbot-0.9.5.tar.bz2
    --2015-05-21 04:21:20-- https://frie.se/ts3bot/ts3soundboardbot-0.9.5.tar.bz2
    Resolving frie.se (frie.se)... 104.18.48.41, 104.18.49.41, 2400:cb00:2048:1::6812:3029, ...
    Connecting to frie.se (frie.se)|104.18.48.41|:443... connected.
    GnuTLS: A TLS fatal alert has been received.
    Unable to establish SSL connection.
    I've tried --no-check-certificate but it still gives me this error

  12. #27
    Join Date
    March 2015
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by Chang View Post
    I am getting this error but I cant seem to find a solution

    I've tried --no-check-certificate but it still gives me this error
    Are you sure your system is completely up to date? it works fine for me.
    Seems to be an issue with the ssl-cert.

  13. #28
    Join Date
    February 2012
    Location
    Nuremberg, Bavaria
    Posts
    258
    I have to agree thor77. It also works fine for me.

    Check, if you have installed the most common packages:
    $ dpkg -l | grep -i cert
    ii ca-certificates 20141019 all Common CA certificates
    ii ssl-cert 1.0.35 all simple debconf wrapper for OpenSSL
    And a little hint:
    You can't get "more" root that you are. You are root or not.

    What I want to say is: "sudo" has no effect in your case, because you are already root and have all permissions.

  14. #29
    Join Date
    April 2015
    Posts
    4
    How do I activate the download from YouTube?

  15. #30
    Join Date
    February 2012
    Location
    Nuremberg, Bavaria
    Posts
    258
    @Dream592: You have to read "Download from Remote (via youtube-dl)" in this documentation: https://frie.se/soundblog/pages/beta-testers/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •