Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
  1. #31
    Join Date
    January 2015
    Posts
    5
    Are you sure your system is completely up to date? it works fine for me.
    Seems to be an issue with the ssl-cert.
    I am running Debian 7 x86_64 with Linux 2.6.32-042stab102.9

    Distributor ID: Debian
    Description: Debian GNU/Linux 7.7 (wheezy)
    Release: 7.7
    Codename: wheezy

    This is what version I have:
    ii ca-certificates 20130119+deb7u1
    ii ssl-cert 1.0.32
    Last edited by Chang; May 23rd, 2015 at 12:02 AM.

  2. #32
    Join Date
    December 2012
    Location
    Bavaria, DE
    Posts
    120
    What have you in the "/etc/apt/source.list"? Do "cat /etc/apt/source.list" please to Check if your Server have the right repositories

  3. #33
    Join Date
    January 2015
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by TheYesFlofus View Post
    What have you in the "/etc/apt/source.list"? Do "cat /etc/apt/source.list" please to Check if your Server have the right repositories
    I have:
    deb http://ftp.debian.org/debian wheezy main contrib non-free
    deb http://security.debian.org wheezy/updates main contrib non-free

    Update: Got it to work. Had to make a new user and set it in home and stuff

    Having issues saving the setting in a instance though. Not saving when it says saved
    Last edited by Chang; May 25th, 2015 at 12:50 AM.

  4. #34
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Make sure the user you created has the permission to write to all the files inside the bot directory (and subdirectories). Please also watch the log for messages that might give a hint on what's wrong.
    If you don't know how, it might be better to start over and follow the setup guide step by step.

  5. #35
    Join Date
    January 2015
    Posts
    5
    Code:
    2015/05/24 20:57:31 dbeba10b 7c21277d DEBUG  Could not delete from Notifications no such table: Notifications
    2015/05/24 20:57:31 dbeba10b 7c21277d DEBUG  Could not insert into Notifications-Tableno such table: Notifications
    2015/05/24 20:57:31 dbeba10b 7c21277d DEBUG  Could not delete from Notifications                no such table: Notifications
    2015/05/24 20:57:31 dbeba10b 7c21277d DEBUG  Could not insert into Notifications-Tableno such table: Notifications
    2015/05/24 20:57:31 dbeba10b 7c21277d DEBUG  Could not delete from Newsno such table: News
    2015/05/24 20:57:31 dbeba10b 7c21277d DEBUG  Could not insert into News-Tableno such table: News
    2015/05/24 20:57:31 dbeba10b 7c21277d DEBUG  Could not delete from Newsno such table: News
    2015/05/24 20:57:31 dbeba10b 7c21277d DEBUG  Could not insert into News-Tableno such table: News
    2015/05/24 20:57:31 dbeba10b 7c21277d DEBUG  Could not delete from Newsno such table: News
    2015/05/24 20:57:31 dbeba10b 7c21277d DEBUG  Could not insert into News-Tableno such table: News
    I think its because of this message but I dont know where its coming form

  6. #36
    Join Date
    January 2015
    Posts
    5
    2015-05-24T20:06:43-05:00 Could not delete from Notificationsno such table: Notifications
    2015-05-24T20:06:43-05:00 Could not insert into Notifications-Tableno such table: Notifications
    2015-05-24T20:06:43-05:00 Could not delete from Notificationsno such table: Notifications
    2015-05-24T20:06:43-05:00 Could not insert into Notifications-Tableno such table: Notifications
    2015-05-24T20:06:43-05:00 Could not delete from Newsno such table: News
    2015-05-24T20:06:43-05:00 Could not insert into News-Tableno such table: News
    2015-05-24T20:06:43-05:00 Could not delete from Newsno such table: News
    2015-05-24T20:06:43-05:00 Could not insert into News-Tableno such table: News
    2015-05-24T20:06:43-05:00 Could not delete from Newsno such table: News
    2015-05-24T20:06:43-05:00 Could not insert into News-Tableno such table: News
    I think its because of this error im getting. I dont know where its coming from. Probably sql database but I have no idea how to fix it

  7. #37
    Join Date
    September 2014
    Posts
    6
    Everything working fine so far, good job!
    One thing I would like to get added is permissions based on servergroups and play queue

  8. #38
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Both is coming with the next version

  9. #39
    Join Date
    August 2014
    Posts
    11
    BEST OF THE BEST!!!

    Thank You!

  10. #40
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    New version for linux is online at my website and requires a manual update of the bot and the plugin. Windows version will follow soon.
    If you don't need more than 2 instances, feel free to update. Otherwise, please keep the old version for now.

    These are the biggest changes:

    feat: avatar upload / removal
    feat: stream-to-browser (experimental)
    feat: several new !-commands
    feat: bind account to a server group
    feat: queue (with separate privileges to add tracks at the end or beginning of the queue)
    feat: add option to make tracks and playlists automatically play on startup or when idle
    feat(hosting): new whispermode for music-subscriptions
    feat(hosting): single-sign-on
    feat(hosting): add support for multicast
    enh: don't import files from youtube-dl when streaming (but import when using the download-functionality)
    enh: don't add temporary youtube-dl streams to the library anymore
    enh: some HTTP header-corrections to speed things up and make things more secure
    enh: added meta-tag to prevent robots from indexing
    fix: hide options in track-dropdown that don't exist for the selected track
    fix: unlock playlists on several operations that caused a deadlock before
    fix: properly delete files (bulk as well)
    fix: refresh file list on upload
    fix: make youtube-dl work on windows
    fix: no more endless loading when saving settings
    fix: don't crash when playing back empty playlists
    fix: reconnect streams after timeout
    fix: many more small bugfixes

    The bot won't run as root anymore by default - if you absolutely need the bot to run as root, use the following command to start it:

    $ xinit /opt/ts3soundboard/ts3bot -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat -- /usr/bin/Xvfb :1 -screen 0 800x600x16 -ac

  11. #41
    Join Date
    August 2013
    Location
    Finland|Estonia
    Posts
    5
    When there will be 32 bit version ?

    EDIT: Okei readed FAQ.. never ever..

  12. #42
    Join Date
    August 2011
    Location
    Germany
    Posts
    28
    2015/05/26 15:10:17 youtube-dl not available, so not able to download. whoops.
    2015/05/26 15:10:17 8838779e ab293d14 INFO CHAT 1 [killer0561 @ Killer0561 | Sascha] < !ytdl https://www.youtube.com/watch?v=XXXXXXXXXXX > / OK

    Teamspeak Command used: !ytdl https://www.youtube.com/watch?v=XXXXXXXXXXX

    Need help

    Linux Debian Jessie


    - Killer0561
    Last edited by Killer0561; May 26th, 2015 at 05:19 PM.

  13. #43
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Install youtube-dl and edit your config.ini For more information search the issue tracker. A documentation on that will follow soon.

  14. #44
    Join Date
    August 2011
    Location
    Germany
    Posts
    28
    Thank you, Meelkee. I find your project really great, everything works perfectly! Keep it up! What things are planned?

    - Killer0561
    Last edited by Killer0561; May 26th, 2015 at 09:59 PM.

  15. #45
    Join Date
    October 2012
    Posts
    2
    Top Top
    @ Windows Server

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •